Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
Ekstraklasa Patch 2009/2010 PlayStation Portable
(1/1)
1922lechpoznan1922:
Ekstraklasa Patch 2009/2010
Od niedawna stałem się posiadaczem PSP ;D PSP jest przerobione i mam na nim pare gierek. W tym oczywiscie PES-a 2009. Wiadomo jak w produkcji Konnami jest z licencjami :-\ więc postanowilem zrobić patcha ;D Poszperałem w necie ale nic nie znalazłem... Poodkrywałem kilka rzeczy sam (wiem wszystko oprocz zmieniania nazwy druzyny) i chcę zrobic taka łatke.
Zawartość patcha :
- Premier League, Ligue 1, Serie A, Ekstraklasa (w miejsce Holenderskiej) , La Liga, Others A,B.
- 100% Oficjalne stroje dla wszystkich drużyn w patchu.
- 100% Nazwy drużyn, nazwiska piłkarzy.
- 100% Aktualne składy na sezon 2009/2010
- Nowe menu
Do PES-a 2010 też planuje zrobić patcha ale nie wiadomo jak to będzie z wymaganym OFW... Jeżeli bedzie potrzebne 5.55 to lipa. Jeśli nie to ten patch będzie taką jakby rozgrzewką przed PES-em 2010 :P
Potrzebuje oczywiscie kogos do pomocy ;D Najlepiej kilka osób bo sam nie jestem w stanie wszystkiego zrobić. Ktoś chetny pisać na PW lub tutaj ;D
Pstryks:
Super jutro mi właśnie PSP przychodzi wielkie dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kapi0501:
czym chcesz zrobić patcha ???
1922lechpoznan1922:
Patcha do PES-a 2009 jednak nie zrobie. Uznałem, że nie ma sensu. Mam problemy z netem i nie miałbym jak go wystawic, a oprócz tego we wtorek rozpoczynam kolejny rok nauki >:( Patcha zrobie do PES-a 2010 i w tedy napewno go gdzies wrzuce bo bede mial lepsze łącze. Dla tych którzy chcą sami zrobić sobie patcha dam kilka porad.
1.Po pierwsze koniecznie trzeba miec przerobiona konsole i gre w postaci ISO/CSO.
2.Ściagamy program UMDgen oraz Game Graphic Studio.
3.W UMDgen-ie otwieramy plik z grą (w foramcie ISO/CSO oczywiscie).
4.Klikamy Extract Image i wypakowujemy np. na Pulpit.
5.Pojawi się tam folder NO LABEL. Otwieramy.
6.W innych folderach szukamy pliki ważące jak najwięcej i otwieramy je w Game Graphic Studio.
7.W zakładce Interlage (czy jakos tak) przełączamy na PSP.
8.Wyszukujemy poszczegolne pliki i podmieniamy.
Mam nadzieje, że komuś pomoże ten moj "poradnik".
Nawigacja