Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
B8P Patch - eliminacje LM & LE
b8p:
B8P PATCH
Witam wszystkich, jestem tu nowy, co nie świadczy, że nie przeglądałem już tego forum w przeszłości. Przygotowałem dla was patch mojego autorstwa , który zawiera nowe drużyny, które w większości nie były nigdy w pesie. Dodanych ok. 60 zespołów ( 98 % zespołów z el. LM + kilkanaście z Ligi europejskiej ) .
Zespoły zastępują słabsze i średnie drużyny lig, które były w grze oraz zespoły spoza Europy. Każda drużyna ma oczywiście właściwy herb, posaida swoje stroje ( Nie wszystkie znajdą odzwieciedlenie w rzeczywistości w 100% !!! ) Patch jest wykonany przez jedną osobę, poświęciłem mu "trochę" czasu, mam nadzieję, że moja praca w przyszłości zaowocuje, że ktoś 'poważniejszy' na arenie patch'ów zajmie się eliminacjami Ligi Mistrzów czy Ligi Europejskiej. Pozdrawiam, link i fotki poniżej.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Michal16ZenitSP:
Wstaw na megaupload lub filefront, gdyż w tej chwili pobieram coś z Rapida i nie mogę pobrać twojego patcha(ile on waży ???).
Waco WPP:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE(ile on waży ???).
--- Koniec cytatu ---
66 MB
Michal16ZenitSP:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE66 MB
--- Koniec cytatu ---
No to Ty wrzuć na inny serwer, bo ten rapidshare doprowadza mnie do kur**** >:( >:( >:( >:(
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to Ty wrzuć na inny serwer, bo ten rapidshare doprowadza mnie do kur**** >:( >:( >:( >:(
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie, ściągniesz swoje a późnie patcha :D
Ja nie wiem co się wkurzasz ???
Nawigacja
[#] Następna strona