Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

BPL Master League błąd save game!!!!

(1/1)

Rafa[KKK]:
Proszę o pomoc . Mianowicie w ML (patch Barclays Premier League)wywala mi mecze do windowsa i ponadto psuje save . Nie zawsze ale po rozegraniu 30 meczów człowiek sie wkurza jak save zepsuty i koniec grania sezonu. Wiem , że temat juz był ale uwierzcie mi od 2 dni nie mogę go odgrzebać z forum.

Czy mozna w jakikolwiek sposób naprawic ten bład. Zaznaczam, że bez patcha BPL nie mialem nigdy problemów z trybem ML.

Z góry dziekuje za odpowiedzi

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProszę o pomoc . Mianowicie w ML (patch Barclays Premier League)wywala mi mecze do windowsa i ponadto psuje save . Nie zawsze ale po rozegraniu 30 meczów człowiek sie wkurza jak save zepsuty i koniec grania sezonu. Wiem , że temat juz był ale uwierzcie mi od 2 dni nie mogę go odgrzebać z forum.

Czy mozna w jakikolwiek sposób naprawic ten bład. Zaznaczam, że bez patcha BPL nie mialem nigdy problemów z trybem ML.

Z góry dziekuje za odpowiedzi

--- Koniec cytatu ---

Dziwny problem masz :o jednak spotkałem się z ludźmi którzy też tak mieli.Na sam początek odinstaluj kitserver i spróbuj zagrać tą kolejkę bez patcha.Jak to nie pomoże to dalej pomyślimy  :)

MaticSergio:
Ale to w BPL 09/10 masz tak???

Rafa[KKK]:
Mam najnowszy BPL. Grałem bez kitservera i nie pomaga. Psuje save. Zamiast ikonki teamu przy wyborze pliku do wczytania  save game  jest białe pole , czasem znaki zapytania i pomylone literki na białym tle. Jak mam zagrac kolejke bez patcha? A meczu ominąć niestety nie mozna , nawet walkowerem.

POMOCY

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam najnowszy BPL. Grałem bez kitservera i nie pomaga. Psuje save. Zamiast ikonki teamu przy wyborze pliku do wczytania  save game  jest białe pole , czasem znaki zapytania i pomylone literki na białym tle. Jak mam zagrac kolejke bez patcha? A meczu ominąć niestety nie mozna , nawet walkowerem.

POMOCY

--- Koniec cytatu ---

No to zdaje się że na ten save jest tylko jedno lekarstwo - delete  :-\

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej