Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
kitsy do ekstraklasa patch FV
cinosław:
mam prośbę wrzucił by mi ktoś GDB i GDB manager z Epatcha Fv ... xD proszę ... bardzo mi potrzebne a wątek z Epatch'em FV jest zamknięty ...
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam prośbę wrzucił by mi ktoś GDB i GDB manager z Epatcha Fv ... xD proszę ... bardzo mi potrzebne a wątek z Epatch'em FV jest zamknięty ...
--- Koniec cytatu ---
Ja ci moge wrzucić GDB manager bo normalny GDB za długo by się uploadował a pobieram coś teraz
cinosław:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa ci moge wrzucić GDB manager bo normalny GDB za długo by się uploadował a pobieram coś teraz
--- Koniec cytatu ---
proszę nie dasz rady ... proszę nie musi być teraz ale wrzuć GDB proszę xD jak masz jeszcze najowzze kitsy to by było jeszcze lepiej ... xD
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
proszę nie dasz rady ... proszę nie musi być teraz ale wrzuć GDB proszę xD jak masz jeszcze najowzze kitsy to by było jeszcze lepiej ... xD
--- Koniec cytatu ---
Nie mam tylko te co były w FV.To zaraz ci dam GDB manager i GDB może jakoś powoli zauploaduje ;)
cinosław:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie mam tylko te co były w FV.To zaraz ci dam GDB manager i GDB może jakoś powoli zauploaduje ;)
--- Koniec cytatu ---
ok wielkie dziękiXD
Nawigacja
[#] Następna strona