Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLISH LIG PATCH 09/10 BY KOZACZEK & THE GUN - PRACE RUSZAJĄ

<< < (5/14) > >>

kozaczek:
jeszcze nie wiem jeśli michał17widzew pomoże nam polączyć slory to bedzie

Kamasop:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjeszcze nie wiem jeśli michał17widzew pomoże nam polączyć slory to bedzie

--- Koniec cytatu ---
dal mnie możecie 1 ligę zrobić w oddzielnym slocie kosztem drużyn zagranicznych ;D Oczywiście jak 2 ligi polskie będą w 1 slocie będzie lepiej. Ale ja chciałbym grać w ML tak aby 2 lidze były polskie teamy i w 1 lidze polskie drużyny. I na aktualnych składach.

frytek92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdal mnie możecie 1 ligę zrobić w oddzielnym slocie kosztem drużyn zagranicznych ;D Oczywiście jak 2 ligi polskie będą w 1 slocie będzie lepiej. Ale ja chciałbym grać w ML tak aby 2 lidze były polskie teamy i w 1 lidze polskie drużyny. I na aktualnych składach.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, jak nie da się połączyć to można po prostu olać ligę brazylijską, która i tak jest niepotrzebna ;)

pawlodar_10:
Sorki panowie, okazało się, że wyjeżdżam, więc nie będę mógł wam pomóc... a szkoda, bo bardzo chciałem... kozaczek musisz znaleźć kogoś innego :( :(

PERSON:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPamiętaj, że połączone sloty też są autorskim rozwiązaniem. Z tego co pamiętam to na tym forum jeszcze nikt nie wpadł na pomysł jak je połączyć.

--- Koniec cytatu ---

Też to umiem czyli widzisz już jest 2 Ja i Michał a może jeszcze ktoś wie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej