Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLISH LIG PATCH 09/10 BY KOZACZEK & THE GUN - PRACE RUSZAJĄ

<< < (10/14) > >>

Janek994:
Tomaj to dla czego nie chcesz wydać update do EP, jeśli ci się nie chce albo nie masz czasu to pozwól innym by popracowali i nad update albo najlepiej weź sobie kogoś do pomocy bo EP graficznie wymiata wszystkie patche tylko te najnowsze update ze strojami, transferami i beniaminkami brakuje...

pawelszalik:
Tomaj ma rację :) Przydałby się update do Epatcha :) Ale już blisko dziesiątka i nie wiem czy się opłaca

kozaczek:
ja sie nie nazywam żadnym pacthmakerem bo nim nie jestem - a ten dodatek chciałem zrobić dla siebie i dla innych użytkowników którzy chcieli pograć polskimi teamami w pesa , a nie dla swojej "sławy"
z dodatków wychodzą mi stroje a pachy chcialem sie troche nauczyć aby w pes 10 zrobić już naprawde dobrego patcha - od czegoś trzeba zacząć

PERSON:
a to przecież możesz nazwać inaczej Patch i nie będzie problemu skoro nie chce Ci pozwolić zrobić

np Polska Liga09/10 na podstawie od EP

Janek994:
Panowie nazywajcie jak chcecie byle by wydać porządny update albo po protu nowy patch na podstawie EP bo liga już ruszyła a ja bym sobie pyknął jakiś mecz naszej ekstraklasy w PES09...proponuje dodać nowe drużyny które robią pawelszalik i patrykg1995...urozmaiciło by to nam patch jeszcze bardziej, są tam w większości drużyny które były rywalami polskich ekip ;) są tam też polskie zespoły w tym mój drugoligowy LKS ;D ;D (tzn dopiero będzie) :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej