Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Problem ! pomocy. CZy ktoś mi pomoże ?! HEEEEELLLLPPPP!!!!

(1/1)

Timon:
Siema , gram kariere Śląskiem Wrocław w pes 09 na patchu ekstraklasa pinal version w 2 sezonie po 2 kolejce czas na remes cup no i koniec , klapa wychodzi do windowsa a po ponownym włączeniu gry nawet nieche odloadować sejwa no i wychodzi z gry coś się popsuło nie mam pojecia w edit gornik zabrze z ktorym mam grac ma wszystko ok nie ma błedów żadnych przynajmniej tak mi sie wydaje , czy mógłby ktoś mi pomóc co mam zrobic zeby naprawic sejwa ?!

MaticSergio:
te pytania na forum byly z 100 to najparwdopodobnie wina ofa

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema , gram kariere Śląskiem Wrocław w pes 09 na patchu ekstraklasa pinal version w 2 sezonie po 2 kolejce czas na remes cup no i koniec , klapa wychodzi do windowsa a po ponownym włączeniu gry nawet nieche odloadować sejwa no i wychodzi z gry coś się popsuło nie mam pojecia w edit gornik zabrze z ktorym mam grac ma wszystko ok nie ma błedów żadnych przynajmniej tak mi sie wydaje , czy mógłby ktoś mi pomóc co mam zrobic zeby naprawic sejwa ?!

--- Koniec cytatu ---

Ja ci pomoge PPM -> Delete.

Niestety możesz tego save'a wyrzucić  :(

Timon:
dzieki wielkie za pomoc nie mówie tego z ironią szkoda zatem że nic sie nie da zrobic dzieki i do usłyszenia !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej