Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
UWAGA !!! KONKURS !!!!
Cristiano_Ronaldo_7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzgadzam się , i prace pokazać jak wszyscy oddają ;)
--- Koniec cytatu ---
myślę że w 2 rundzie tak właśnie będzie ,postaram się ;)
makaveli91:
tak myślałem że patryk wygra , też mi się ten wzorek spodobał ale mógł być jaśniejszy
pawelszalik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobra , oto wyniki pierwszej rundy :D
miejsce 1. patrykg1995
zrobił naprawde suuuper strój , bardzo dobre wzorki na koszulce oraz extra spodenki , bezkonkurencyjny ;)
miejsce 2. makveli91
bardzo fajna koszulka chociaż nie podoba mi się ten SHARP ale poza tym bardzo fajnie i szczegółowo wykonana koszulka ;)
miejsce 3. lomi14
dobra koszulka ,chociaż brakuje paru malutich szczegółów w tle , a poza tym (i tyczy się to również zwycięzcy tej rundy) bardzo nie podoba mie sie czarna opaska kapitana , poza tym spoko ;)
miejsce 4. pawelszalik
kołnierzyk i getry do poprawki , mógłby być też taki fajny wzorek w tle koszulki jak np. u patrykg1995
miejsce 5. lipa91
miejsce 6. jackiejack
sory , ale zdecydowanie za mało rzeczy w tym stroju , co tyczy się równiez miejsca 5 , chociaż tam były chyba 2 czy 3 szczegóły
1. patrykg1995
2. makaveli91
3. lomi14
4. pawelszalik
5. lipa91
6. jackiejack
Już dzisiaj druga runda ;)
--- Koniec cytatu ---
Sorki kolego ale ty się nie znasz na strojach kołnierzyk jest dobry chyba że nie umiesz go sobie ustawić w grze collar 5.
Strój patryka mi się podba i zasługuje na zwycięstwo z tym że wzorki są nierealistyczne ;( Jeśli chodzi o Lomiego nie zrobił prawie nic oprócz dwoch trzech kresek na czyimś templacie :) DAM CI JEDNĄ RADĘ NEI CHODZI O TO ŻE MI KORONA Z GŁOWY SPADŁA CZY COŚ TYLKO POPROSTU WEŹ KOGOŚ DO POMOCY KTO SIĘ ZNA NA STROJACH ŻEBY CI POMÓGŁ OCENIAĆ :)
A I JESZCE JEDNO CZEMU MOJE GETRY DO POPRAWKI JAK HERB JEST NA ZDJĘCIU?
Cristiano_Ronaldo_7:
w kolejnej rundzie (i we wszystkich innych) będziecie przysyłać mi stroje ja ocenie , podam wyniki i potem dopiero je na forum wrzucicie ;)
trochę juz siedzę na forum i sporo juz stroi widziałem , więc na prawde wiem co i jak , napisałem co miałem do napisania i koniec , o 13 podam strój do 2 rundy ;)
chyba że chcecie teraz ? ;D
makaveli91:
fakt pawelszalik zrobił lepszy strój od lomi14 ( bez urazy)
PS : czekam na następne wyzwanie , najlepiej już bym powoli robił i czas do wtorku lub poniedziałku do południa
Nawigacja
[#] Następna strona