Archiwum > Sport
Puchary europejskie
thomas1345:
Moje typy na Europa League:
Grupa A: +
1. Tottenham Hotspur
2. Rubin Kazań
3. PAOK
4. Shamrock Rovers
Grupa B:
1. FC Kopenhaga
2. Hannover 96
3. Standard Liege
4. Vorskla Połtawa
Grupa C: +
1. PSV
2. Legia Warszawa
3. Rapid Bukareszt
4. Hapoel Tel-Aviv
Grupa D: +
1. S.S. Lazio
2. Sporting Club
3. FC Zurich
4. FC Vaslui
Grupa E:
1. Besiktas JK
2. Dynamo Kijów
3. Stoke City
4. Maccabi Tel-Aviv
Grupa F: *
1. PSG
2. Slovan Bratysława
3. Athletic Bilbao
4. FC Salzburg
Grupa G: -
1. Malmoe FF
2. Austria Wiedeń
3. AZ Alkmar
4. Metalist Charków
Grupa H: +
1. Sporting Braga
2. Club Brugge
3. Birmingham City
4. NK Maribor
Grupa I: *(W przypadku wyrzucenia Sionu i zastąpienia go Celtc'iem)
1. Udinese
2. Atletico Madryt
3. FC Sion (Celtic Glasgow)
4. Stade Rennias
Grupa J: +
1. Schalke 04
2. Maccabi Hajfa
3. Steauea Bukareszt
4. AEK Larnaka
Grupa K:
1. Fulham
2. Twente
3. Wisła Kraków
4. OB
Grupa L:
1. RSC Anderlecht
2. Sturm Graz
3. AEK Ateny
4. Lokomotiv Moskwa
Legenda:
*"Grupa śmierci"
+Silne grupy
-Słabe grupy
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie mogę już tego słuchać. Twente średniak ? ? W ostatnich trzech latach mistrz Holandii i dwa razy v-ce mistrz. Byli lepsi niż Ajax czy PSV ale wg kibiców z Polski są to cieniasy ::) Ciekawe co mówią kibice PSV, Fulham, Rapidu czy Twente; super grupa, kelnerzy z Polski.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie... Legia jeszcze od biedy może wyjść, ale Wisła trafiła jeszcze na gorszych przeciwników niż, to był Apoel... Fulham - z bardzo mocną kadrą i Twente dla mnie poza zasięgiem, jeśli Wisła będzie grała, tak jak ostatni mecz na Cyprze...
pawlodar_10:
Panowie spokojnie, przypomnijcie sobie jak grał Lech w zeszłym sezonie w LM, a później wyszedł z grupy z City, Juve i Salzburgiem
trzymajmy kciuki
rageman:
no pewnie, lepiej narzekać że grupa za silna i na wyjazdach bronić się jedenastoma piłkarzami od pierwszych minut. Lech rok temu pokazał że można wyjść nawet z tak ciężkiej grupy, a Wisła miała aspiracje nawet na LM więc liczę na to że pokażą że wyciągnęli wnioski po tym żałosnym występie w Nikozji. Na pewno ich na to stać, gorąco w to wierzę, a tak nawiasem mówiąc to nie wiem na kogo wy liczyliście - jeżeli nie będą potrafić poradzić sobie z taką grupą to poza kasą w LM mogliby tylko liczyć stracone bramki.
patryk'95:
Tak tylko że Lech trafił na europejskie potęgi i okazało się ze oni mają LE w głębokim poważaniu. Rapid, HAPOEL, Twente i Fulham będą gryźć trawę w każdym meczu. Co do PSV nie jestem przekonany ale wydaje mi się że też nie odpuszczą. Wiadomo że to jest Le, mogliśmy trafić znacznie gorzej ale ani Legia ani Wisła nie trafiły do łatwej grupy. HAPOEL rok temu grał w LM, Rapid pokazał Śląskowi ile im brakuje do Europy.
Nawigacja
[#] Następna strona