Dział Ogólny > PES 2010

Demo pes2010 już dostępne - POBIERZ

<< < (6/97) > >>

inzaghi:
Co Ci się nie podoba, dla mnie prawie wszystko spoko (nie licząc sprintu)

didoxxx8:
wszystko działa

DoMManU:
No niestety zawiodłem się... słabe demo graficznie poprawione facjaty dodane cienie ale np. znikła murawa 3D piłkarze biegają po teksturach... Ma się wrażenie ze kazdy piłkarz waży 300 - 500kg i ciezko sie nimi porusza.... maja bardzo opóźnioną rekacje.... w 1 meczy napotkalem 3 powazne bugi min. Thiery Henry tańczył jakies piruety i obracał się wokół własnej osi 10 razy szybciej niz potrafi przecietny czlowiek... poczekamy na pełną wersje to zobaczymy

cannabis piotrek:
a myslisz z e w pełnej wersji sie cos zmieni ? :-\

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa myslisz z e w pełnej wersji sie cos zmieni ? :-\

--- Koniec cytatu ---

no wlasnie mam nadzieje ze tak a tą nadzieje mi daje pes 6... demo pes 6 bylo zalosne slabe wszedzie bledy i t d... a pelna wersja zostala najlepszym symulatorem pilki noznej na pc i byla zupelnie inna niz to co konami pokazalo w demo... tyle ze to stare czasy bo demo pes 2009 i 2008 to bylo to co pelna wersja tych gier... ale mam jakas nadzieje ze to sie jeszcze zmieni bo jak nie to na pc pes 6 juz kolejny rok  ::)

Kolejne wrazenia:

Tu jest bug na bugu ! reina w jednym meczy na top player obronil 3 niezwykle silne strzaly z 15 - 16 metrow w okienko i puscil 2 [cenzura] ktore ledwo sie doturlały... dalej wrzucam pilke z roznego valdes wybiega na 8 metr piąstkuje - pilka odbija sie od jego reki wpada do bramki... ludzie co to jest to jakis slaby zart ....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej