Cytat: DoMManU Dzisiaj o 10:18:30
No niestety zawiodłem się... słabe demo graficznie poprawione facjaty dodane cienie ale np. znikła murawa 3D piłkarze biegają po teksturach... Ma się wrażenie ze kazdy piłkarz waży 300 - 500kg i ciezko sie nimi porusza.... maja bardzo opóźnioną rekacje.... w 1 meczy napotkalem 3 powazne bugi min. Thiery Henry tańczył jakies piruety i obracał się wokół własnej osi 10 razy szybciej niz potrafi przecietny czlowiek... poczekamy na pełną wersje to zobaczymy
I właśnie to mi się nie podoba u mnie jest podobnie jak napisał kolega wszystko ciężko chodzi nie wspominając o sprincie którego nie ma a bramkarze puszczają takie [cenzura] że we wszystkich odsłonach PESA czegoś takiego jeszcze nie widziałem żeby po odbiciu ręki bramkarza piłka wpadała do siatki a co do reakcji poszczególnych graczy idzie się pośmiać hehe
A coś mi mówi że oryginał będzie taki sam - jestem fanem PESA mam wszystkie części oryginalne od 4 do 2009 ale tego nowego dziecka Konami nie kupie bo zrobili taką lipę że aż się wierzyć nie chce
Po za tym podobno miał się wzorować na 6 ale jakoś nic tu nie zauważyłem!!!
Jednym słowem jeden wieli ŻART!!!!
Nie wiedziałem że to kiedyś powiem ale rozważam zakup
Fify 10 a dlaczego a może dlatego że ceny pewnie będą podobne
ale tam przynajmniej będą wszystkie ligi i polski komentarz jaki jest to każdy wie ale jest
a tu kolejna odsłona i nic nowego oprócz paru zespołów z licencją no nie mogę wiecznie czekać aż któregoś dnia Konami wpadnie na pomysł i zrobi wszystkie ligi tak jak w Fifie i już nie chodzi mi o grafikę czy sterowanie ( realistyczność) ale o to żeby móc zagrać sobie takimi zespołami jak Bayer Monachium, Legia Warszawa, M. Tel Aviv ( Liga Izraelska) czy Yokohamą (Japońska Liga) !!!
Inaczej mówiąc więcej lig a co za tym idzie więcej pucharów do zdobycia i o wiele więcej zabawy
I jeszcze jedno nie mówcie za każdym razem że Fifa jest do bani i tak dalej.... bo może i jest a może i nie ale stać ich na zrobienie gry na najlepszym poziomie jeżeli chodzi o licencje drożyn bo na dzień dzisiejszy i jeszcze parę odsłon Konami nie będzie drugiej takiej piłki ze wszystkimi ligami świata
A jak tak dalej będzie to prędzej czy później wielu z ludzi przejdzie na inne platformy i zrezygnuje z Konami
Ludzie jeżeli płacimy za coś ok 130 - 150 zł to chyba możemy czegoś wymagać a nie tylko nowej oprawy muzycznej i menu!
Dla mnie PES skończył się na 6