Dział Ogólny > PES 2010

Demo pes2010 już dostępne - POBIERZ

<< < (93/97) > >>

inzaghi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGram w wersję na PS3 i czuję sie jakbym ciukał PES'a na PS2 tyle że grafa lepsza,o co chodzi? Ten sam silnik gry od paru lat ... qurestwo. W fifę nie da sie grać a pes żałosny,mam wrócić do Sensible soccer? Dobry był Lothar Matheus na Amidze albo Microprocesoccer na Commodere... Może powstanie Football2K i będzie wreszcie coś na poziomie.Pozdro 4all

--- Koniec cytatu ---

Graj na PC ;]

ivaneh:
Pes 10 jak dla mnie rewelacja. Największe zaskoczenie licencja fifpro (nawet drużyna narodowa niemiec wreszcie ma prawdziwych piłkarzy). Gra ogólnie wygląda bardzo ładnie. Grafika jak i rozgrywanie akcji zdecydowanie lepsze niż w demku fify 10. Ciekawe są te opcje z Game plan dotyczące strategii. Pozostaje tylko czekać na pełną wersję.

SongokuCFC:
jak dla mnie Pes 2010 bardzo fajne Wszysko bardziej Realistyczne nie przytrafił mi się jeszcze żaden kiks bramkarzem wręcz przeciwni piękne parady;P
PS.Czemu nie moge zmienić czasu ani pogody itd??Mogę tylko Poziom;/

djzib0:
Bramkarz nie wypluwa piłki przy byle strzale przed siebie albo pod nogi nadbiegających napastników. Owszem zdarzają się takie błędy ale nie podczas każdego meczu.

robson72:
Gram w pes od pierwszej edycji na szaraka ,za każdym razem jest to wersja oryginalna. Po demo 2010 jestem prawie pewien ,że nie wydam na tą edycję ani grosza .Przykro,że ktoś robi sobie jaja w licznych przedpremierowych publikacjach , a ta fifa to całkowita kpina . Tyle w tym temacie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej