0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Master możesz mi coś wytłumaczyć bo już się trochę pogubiłem gram na patchu TRANCESHINE jak popiorę ten patch 1.03 i DLC oraz zrobię w grze DOWNLOAD to będę mógł grać przez sieć i będę miał wszystko tak samo w patchu jak do tej pory to znaczy orginalne nazwy drużyn,herby itd...?
Pobrałem patcha 1.3 z oficjalnej strony Konami (podczas próby zagrania online PES otworzył mi przeglądarkę z patchem do ściągnięcia). Gdy rozpakowałem i włączyłem instalator napotkałem problem.Po uruchomieniu przez kilka sekund leci pasek ładowania (z tego co tam wyczytałem to coś się wypakowywało na potrzeby instalatora), następnie przechodzi do okienka gdzie mogę wybrać opcję Uptade. Jednak nie można jej nacisnąć ponieważ instalator się zwiesza. Po najechaniu na niego pokazuje się klepsydra i nie da się wykonać żadnej operacji.Zostawiłem komputer na jakieś 15-20 minut z nadzieją, że się coś odmieni. Jednak dalej to samo.Kolega pobrał to na swój komputer i ma ten sam problem.Jakieś rady?
Tak więc problem rozwiązany. Pomogło czekanie aż instalator się ,,odetnie". Zostawiłem komputer na około godzinę. Później wszystko przebiegło zgodnie z planem.
witam mam problem sciagam tego dlc wypakowuje i chce zainstalowac wersje 1,3 i nie da sie chce dac update i zacina sie i nie moge co mam robic ? POMOCy
może ktoś wrzucić cracka do patcha 1.03
czy ktos może wrzucić plik dt0f.img??? z folderu pro evolution soccer/img???
a skad wziaść najnowesze dlc i patch ?
C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\downloadwitam wchodze w c document and s all users ale danych aplikacjimjuz nie mam jak to znalezc
a myslisz ze co zrobiles zakazdym razem gdy ustatwiam zeby pokazywalo foldery systemowe to nie ma dalej tej opcji dane aplikacji