Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010
lolek1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEludzie zainstalujcie sobie firefoxa jak macie problemy z ortografią bo tego sie czytać nie da
na tym forum powinni wprowadzić ostrzeżenia za błędy ortograficzne bo to strasznie razi w oczy
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się!!! Mnie to przeraża, bo to trzeba być frajerem, :-\ żeby robić takie błędy!
inzaghi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEludzie zainstalujcie sobie firefoxa jak macie problemy z ortografią bo tego sie czytać nie da
na tym forum powinni wprowadzić ostrzeżenia za błędy ortograficzne bo to strasznie razi w oczy
--- Koniec cytatu ---
Zarówno Opera, jak i Google Chrome, również posiadają słowniki języka polskiego.
MaticSergio:
Duzo osób jak pisze to aby napisac zeby "myśl nie uciekła" niezastanawiając sie nad ortografią
Crone82:
Ja nie mam problemów z Ortografią , chociaż i tak pisze z Mozilli Firefox,Bo jak widze te błędy to wiem że przebywa tutaj dużo dzieciaków:)
DoMManU:
Dobra skończcie z off-topem... ale fakt faktem, że oczy pieką kiedy trzeba czytać zdanie następującej treści: morze tżeba podmienić ofa rzeby działał muj struj arki
A tak jest i często widzę podobne błędy ortograficzne w podstawowych wyrazach języka polskiego... I w cale nie muszą robić ich dzieci bo kiedy piszę z osobami po maturze, studiach z osobami pracującymi mającymi rodzinę na utrzymaniu robią one podobne idiotyczne błędy ortograficzne... Zrozumiałe jest to że czasem można zgubić literkę bo nie każdy ma dobrą klawiaturę i czasem zgubi 'r' pisząc dzewo... ale takie przypadki nie mogą zdarzać się co 3 wyrazy... Jeśli ktoś ma problem z ortografią a jego przeglądarka nie podkreśla mu błędów niech zagląda do słownika :)
Nawigacja
[#] Następna strona