Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010
Seba1990:
Co do ankiety to trochę lipa. Wyobrażacie sobie, że zaczynacie grać jakiś turniej (np. Euro, MŚ) i tam zwykłe reprezentacje wymieszane z U21 lub klasycznymi. W zeszłorocznym patchu też tak było, i trzeba było podmieniać reprezentacje klasyczne bo lipa była grać np. Polska na Brazylię Klasyczną w MŚ. Trochę to nie realne, a patch powinien być realistyczny. Jestem za tym żeby wogule usunąć slot i nie robić brudu z tymi klasycznymi lub U21. Oczywiście możecie mnie za ten pomysł zjechać :p
DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo do ankiety to trochę lipa. Wyobrażacie sobie, że zaczynacie grać jakiś turniej (np. Euro, MŚ) i tam zwykłe reprezentacje wymieszane z U21 lub klasycznymi. W zeszłorocznym patchu też tak było, i trzeba było podmieniać reprezentacje klasyczne bo lipa była grać np. Polska na Brazylię Klasyczną w MŚ. Trochę to nie realne, a patch powinien być realistyczny. Jestem za tym żeby wogule usunąć slot i nie robić brudu z tymi klasycznymi lub U21. Oczywiście możecie mnie za ten pomysł zjechać :p
--- Koniec cytatu ---
Jeśli będą te U 21 to w takim slocie w którym będzie można grać jedynie mecze towarzyskie
Seba1990:
Acha. Jak tak to spoko ;>
Kamasop:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli będą te U 21 to w takim slocie w którym będzie można grać jedynie mecze towarzyskie
--- Koniec cytatu ---
Nie ja chcę grać U-21 w turniejach, najlepiej dać dwa pliki 1 z odblokowanymi dodatkowymi drużynami, drugi bez.
PERSON:
Ale to nie jest tak że ty tylko chcesz i trzeba się dostosować do Cb...Trzeba wysłuchać wszystkich...
Nawigacja
[#] Następna strona