Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010
M.:
Czemu UNIBET w others A? Będzie można tylko podmienić w karierze tą drużynę za jakąś z Ekstraklasy, a w Division 2 trzeba będzie grać z jakimiś Spartami itd. i do Ekstraklasy będą awansować jakieś zagraniczne zespoły a spadać Polskie i wszystko się wymiesza :-\
Arkowiec12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzemu UNIBET w others A? Będzie można tylko podmienić w karierze tą drużynę za jakąś z Ekstraklasy, a w Division 2 trzeba będzie grać z jakimiś Spartami itd. i do Ekstraklasy będą awansować jakieś zagraniczne zespoły a spadać Polskie i wszystko się wymiesza :-\
--- Koniec cytatu ---
on ma racje
pitero13:
Lepsze by było Others A. Ale ja tam stworzyłem swoją drużynę i jak wgram patcha to drużyna moja zniknie :/ Cóż przyroda ...
Kama_wiRek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELepsze by było Others A. Ale ja tam stworzyłem swoją drużynę i jak wgram patcha to drużyna moja zniknie :/ Cóż przyroda ...
--- Koniec cytatu ---
to zrobisz sobie nową :)
DoMManU:
Do wszystkich fanów Warty Poznań , Floty Świnoujście , Znicza Pruszków i Motora Lublin ! Jeżeli ktoś posiada materiały z dopingiem wyżej wymienionych drużyn proszę o skontaktowanie się z nike93 na pw ponieważ z powodu braku materiałów może zabraknąć nowych przyśpiewek dla tych drużyn w patchu. :-\
Nawigacja
[#] Następna strona