Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2010

<< < (53/1068) > >>

sender1407:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna pierwszej stronie są podane wszystkie informacje i good luck :)

--- Koniec cytatu ---
Na pierwszej stronie nie ma zbyt dużo informacji ::)

M.:
Tak, nie dowiedziałem się, czy np. Others B jest jeszcze wolne, a jeżeli tak, to jestem za wprowadzeniem 3-4 drużyn II ligi zachodzniej (Ruch Radzionków, GKS Tychy, Zawisza Bydgoszcz i Zagłębie Sosnowiec)

pawlodar_10:
Czoyu nie możesz sam sobie zrobić tej swojej Sandecji ??? ??? Po co kluby z trzeciej klasy rozgrywkowej ??? ??? Pierwszą żal oglądać, a trzecią ??? ???

DoMManU:
Po 1 nie przysyłajcie mi co chwila wiadomosci pw o tresci - kiedy bedzie patch - kiedy bedą screeny - kiedy bedzie gameplay bo jest ich tyle ze nie jestem w stanie okreslic czy gdzies miedzy nimi nie ma wiadomosci na inny temat co wiąże sie z tym iż być może nie odpisuje osobie która nie napisała do mnie w sprawie EP patch...

Po 2 EP pierwsza wersja będzie zawierała Eksraklase oraz Unibet 1 ligę i 0 drugoligowców... możliwe, że po premierze patcha zostanie wydana jakaś łatka rozszerzająca grono polskich klubów, ale teraz nie moge wypowiedziec sie na ten temat...

po 3 jesli ktos posiada statystyki dla 1 ligowych zawodników i chce pomóc przy patchu proszę skontaktowanie się ze mną  :)

Crone82:
Szkoda że nie będzie nikogo z 2 ligi...Oby była jakaś łatka po premierze :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej