Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2010

<< < (55/1068) > >>

Bogo_Chelsea:
DoMManu ma racje nie zawracajcie mu dupy glupotami kiedy wyjdize patch czekajcie do premiery albo sobie sciagnijcie Big Patch i [cenzura] 8) tak samo zawracacie dupe rafaelowi ze spolszczeniem :-\

Baxiu:
No właśnie  :D   ja nie wiem co to jest tylko ciągle pytania kiedy wyjdzie spolszczenie kiedy wyjdzie patch i tak dalej jak wyjdzie to wyjdzie chyba jest na co czekać nie ? o ludzie  :)

danielos92:
Witajcie! Ja mam takie pytanko. Z pewnością będą stadiony Ekstraklasy. I teraz moje pytanie: czy będzie stadion Zagłębia Lubin ten stary, czy ten nowy Dialog Arena? Ziutkowski tam coś robił do PES'a 2009 dlatego pytam. Dzięki z góry za odpowiedź ;)

Baxiu:
Chyba ten nowy Dialog Arena  :D

danielos92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChyba ten nowy Dialog Arena  :D

--- Koniec cytatu ---

No to jestem troszkę spokojny :)

Z przyśpiewkami podobnie mam nadzieję będzie. Jeśli nie, to mogę się zająć nimi chociażby dla swojego klubu ;)

(tylko problem jak to będzie z konwertem np. z mp3 na adx, czy jest do tego specjalny program)

EDIT: aha, jeśli ktoś z twórców by się ze mną dogadał to mogę porobić trochę przyśpiewek (z obrabianiem dźwięku raczej problemu u mnie nie ma, tylko z programem itd..) bo na strojach i innych rzeczach raczej się nie znam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej