Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010
Janek994:
Może Flex masz słaby komputer bo ja mam dobry sprzęt z wysokiej jakości karta graficzną i naprawdę na max detalach gra się bardzo przyjemnie + do tego nowy gameplay który ukazał sie w sieci. Jak dla mnie PES 2010 bardzo dobra produkcja tylko trzeba mu jak najszybciej dobrego patcha jak np EP ;) Mam nadzieje że będzie dopracowany i może znajdzie się tu przpadkiem moja drużyna LKS bruk-Bet Nieciecza, czołowa ekipa 2 ligi wschodniej ;D :D :D ja bym zaproponował by dodać po 3 czołowe ekipy z dwóch szczebli drugiej ligi, w końcu to patch z polskimi drużynami więc taka opcja według mnie urozmaicała by grę choćby w pucharach albo ML ;) ;)
SasukeKamil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże Flex masz słaby komputer bo ja mam dobry sprzęt z wysokiej jakości karta graficzną i naprawdę na max detalach gra się bardzo przyjemnie + do tego nowy gameplay który ukazał sie w sieci. Jak dla mnie PES 2010 bardzo dobra produkcja tylko trzeba mu jak najszybciej dobrego patcha jak np EP ;) Mam nadzieje że będzie dopracowany i może znajdzie się tu przpadkiem moja drużyna LKS bruk-Bet Nieciecza, czołowa ekipa 2 ligi wschodniej ;D :D :D ja bym zaproponował by dodać po 3 czołowe ekipy z dwóch szczebli drugiej ligi, w końcu to patch z polskimi drużynami więc taka opcja według mnie urozmaicała by grę choćby w pucharach albo ML ;) ;)
--- Koniec cytatu ---
Jak robić, to raczej całą ligę... Więc według mnie pomysł odpada.
flex:
wy jestescie jacys ograniczeni czy jak? jak pisze, ze PES2010 jest scierwo to nie znaczy, ze FIFA 10 mi sie podoba, bo to jeszcze wieksze scierwo, kompa tez mam z duza rezerwa mocy na te wymagania, a pisze o beznadziejnym gameplay'u a nie grafice, bo ta w zupelnosci mnie zadowala, jaki nowy gameplay z sieci? O_o
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwy jestescie jacys ograniczeni czy jak? jak pisze, ze PES2010 jest scierwo to nie znaczy, ze FIFA 10 mi sie podoba, bo to jeszcze wieksze scierwo, kompa tez mam z duza rezerwa mocy na te wymagania, a pisze o beznadziejnym gameplay'u a nie grafice, bo ta w zupelnosci mnie zadowala, jaki nowy gameplay z sieci? O_o
--- Koniec cytatu ---
No wiesz napisałeś że pes to gówno, a fifa większe. Więc pisz w sposób zrozumiały dla ludzi, a nie dla siebie :P
A wg. mnie ten pes jest zarypisty, jak usiąde grając wisłą to się oderwać niemogę ;) Serio ;D
DoMManU:
PES 2010 jest słaby na pc o fife nie wspomnę... jak się nie ma xboxa 360 albo ps4 to nie pogra się w dobry symulator piłki nożnej jakim jest fifa 10... A patcha robimy bo lubimy mimo że gra jest słaba i mimo że gram w Fife na xboxie to tam po 1 nie moge edytować elementów tak jak w pesie po 2 tam nie ma co edytować może kilka kitsów by sie przydalo i tyle... Dlatego ja osobiście robię tego patcha... bo lubie edytować gry :) a czemu inni robią ? pewnie z takiego powodu jak ja :)
Skończcie z offtopem i spamem :)
Nawigacja
[#] Następna strona