Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010
DoMManU:
Nie ciągnijcie tej dyskusji. Weście udział w ankiecie :)
zomek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKiedy grasz ML (PES 2009 EP) i wybierasz drużynę to wybierasz ligę... Wtedy w Ekstraklasie (D1) już mieszały się z innymi zagranicznymi, a dużo drużyn z 1 liga (które rzekomo masz wstawić do D2) były już wymieszane w innych ligach i nie można było utworzyć normalnej polskiej ligi. Jeżeli ktoś miał inaczej, to nie wiem dlaczego u mnie tak było.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak u was , ale w Pesie zawsze w Master Lidze można było podmienić skład poszczególnych lig i samemu ustalić kto w jakiej ma grać , więc jaki widzicie problem? Czy ja źle coś rozumiem ?
Maniuene:
Wiecie co ja bym chciał w tym patchu? Żeby kibice brzmieli w końcu jak w polskiej lidze! żeby radość z bramki była normalnie jak ze stadionu, bo dla mnie standardowy okrzyk po strzeleniu gola jest sztuczny jak ch...
coś jak tutaj po golu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Kamasop:
Nie Ekstraklasa nie za Ligue 1, lepiej za Serie A. Jak już pisałem ML dla lig Anglii, Włoch i Hiszpanii, da się edytować liczbę drużyn! Więc np. podmieńcie proszę Seria A na ligę Polską, a Ligue 1 na Serie A. Wiem, że dużo roboty, ale da się grać 16 drużynami w Ekstraklasie! Francuskie z pucharów (OM, Lyon, Lille, Bordeux i inne) można dać do others.
Crone82:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiecie co ja bym chciał w tym patchu? Żeby kibice brzmieli w końcu jak w polskiej lidze! żeby radość z bramki była normalnie jak ze stadionu, bo dla mnie standardowy okrzyk po strzeleniu gola jest sztuczny jak ch...
coś jak tutaj po golu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Racja...Rozpatrzy ktoś tą propozycje?
Nawigacja
[#] Następna strona