Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2010

<< < (67/1068) > >>

M.:
A jeżeli ekstraklasa i unibet I liga zostaną połączone w jednym slocie, to kosztem innego czy dalej będzie taka sama ilość slotów? Wtedy można by było pomyśleć o czymś w miejsce Others A tak jak proponowaliśmy wcześniej czołowe drużyny II ligi polskiej  ;)

KemoT86:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja mam pytanie... Czy nie dało by się do jednej ligi dać drużyn z ekstraklasy i Unibet 1 ligi ? W PESEdit.com 2010 Patch 0.8 jest tak z Bundesligą ;)

--- Koniec cytatu ---

tak właśnie powinno być , już zagłosowałem.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jeżeli ekstraklasa i unibet I liga zostaną połączone w jednym slocie, to kosztem innego czy dalej będzie taka sama ilość slotów? Wtedy można by było pomyśleć o czymś w miejsce Others A tak jak proponowaliśmy wcześniej czołowe drużyny II ligi polskiej  ;)

--- Koniec cytatu ---
Taka samo ilość slotów będzie, tylko wtedy te sloty załóżmy z others a polecą do Ekstraklasa/Unibet 1

lewyy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem jak u was , ale w Pesie zawsze w Master Lidze można było podmienić skład poszczególnych lig i samemu ustalić kto w jakiej ma grać , więc jaki widzicie problem? Czy ja źle coś rozumiem ?

--- Koniec cytatu ---
No właśnie o tym mówiłem że zawsze można sobie podmienić skład lig .
Ale dobrze ankieta rozwiąże kłopot :)

Neru14:
widze ze patch bedzie swietny a moze nawet najlepszy  ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej