UWAGA!Rozwiązanie problemu Unexpected error:Niestety na wszystkie możliwe sposoby, nie mogę odpalić Auto-Slot ML2, dlatego można to zrobić (to co robi Auto-Slot ML2) w dość łatwy sposób, ręcznie. 1. Wchodzimy w: C:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\Liga 2. Następnie wchodzimy w folder swojej ulubionej drużyny pierszoligowej (lub też drugoligowej), w moim przypadku 9)Podbeskidzie i kopiujemy stamtąd plik o nazwie eAdd Team_12.bin 3. Wchodzimy C:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\Ekstraklasa\img\dt04.img i usuwamy liczbę 12 z pliku eAdd Team_12.bin, który już tam jest, a następnie wklejamy nasz poprzednio skopiowany plik 4. Zakładamy nową grę w trybie Master League z wybranym przez nas zespołem i zapisujemy SAVE.5. Wracamy do katalogu C:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\Ekstraklasa\img\dt04.img, usuwamy wklejony wcześniej plik eAdd Team_12.bin a plik eAdd Team_.bin zmieniamy nazwe na eAdd Team_12.bin6. Teraz nie pozostaje nam nic innego, jak odpalić PES'a i cieszyć się grą swojej ulubionej drużyny w ML. Zabieg jest jednorazowy, należy go powtórzyć przy każdym tworzeniu nowego pliku kariery ML. Tak mniej więcej wygląda ręcznie to co zapewne robi ML Slot2.Aha ... specjalne podziękowanie dla Lucasp, bo to on pokazał mi ten sposób.
Jeżeli macie problem ze ściaganiem patcha to zapraszam na: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Dla waszej dyspozycji oddaję na razie nieoficjalne ikonki do EP Patch 2010 wykonane przez Lipa911 (Ja ) .Oczywiście jeżeli autorzy będą chcieli je dołączyć do swojego patcha to będą oficjalne.Na XP działają nie wiem jak na Vista czy 7.Tak wyglądają:A ci którzy chcą je pobrać zapraszam tutaj: REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla mniej kumatych Kliknij w obrazek (przeklej.pl) aby pobrać. Oczywiście zachęcam do pobierania.
Witam.Mam pytanie. Dzięki jakim programom można tworzyć własne dodatki do pesa?
Gdy gram tryb kariery Lechem Poznań mam aktualnie koniec sezonu 2011 i gdy ma juz sie wczytać sezon 2012 wszystko staje gra tylko muzyka i zostaje tło nic więcej. Proszę o pmoc
Witam. Czy moze ktos mi powiedziec jak ustawic rozdzielczosc gry po zainstalowaniu tego patcha na rozdzielczosc oryginalna?? taka jak byla bez zadnych patchow? Tam kazdy zawodnik wygladal ladniej lepszej jakosci obraz byl. Prosze o pomoc!!!
Jak zrobic zeby nazwy pozycji byly napisane normalnie?nie jakies CB.SS,tylko Pomocnik,Napastnik?
a masz pl???
ja gram juz sezon 2013 Lechem poznan i jakos zaden blad mi nie wyskoczyl ))