Są w planach stadiony polskich dla polskich klubów, bo w poprzedniej były ??
no przecież masz na przeklej.pl
Siema. Na poczatku dzięki wielkie do twórców za patch ekstraklasa UśmiechMam mały problem.:/ kupiłem oryginałke PES 2010 żeby pograć przez sieć. Żebym mógł grac bezproblemowo przez neta musiałem ściągnąć dodatek KONAMI 1.03, zainstalowałem, pograłem troche przez neta i.... tu sie zaczynają schody :/ Kiedy skasowałem całkiem i zainstalowałem od nowa pes-a żeby nałożyć patch (bo nakłada się na czystą wersje) to pupcia... wszystko kopiuje tak jak trzeba, ekran startowyt ekstrakalasa się pokazuje, ale po pokazaniu sie menu, wyskakuje mi automatycznie komunikat że patch 1.03 sie zainstalował (instalation compled), ale przeciez to był czysty PES, czysty plik KONAMI (w moich dokumentach). próbowałem już wszystkiego, reinstalowania, kopiowania, podmieniania plików, instalowałem wcześniejsze patche konami, crak, czyściłem rejestr w windowsie. i za każdym razem to samo ekstraklasa patch się wczytuje, a nazwiska sa z dużych liter, zamiast polskiej ligi jest franncuska, juz całkowice nie wiem co mam robić. może macie jakis sposób może planujecie wydać jakąś nakładke żeby na patchu od konami 1.03 wasz poszedł?Co? z góry dzieki za szybką odpowiedz. pozdro dzięki
nie mam tu żadnego pliku download:/
Podmienieś save w moich dokumentów ?
Wrzuciłem konami do moich dokumentów. Z tego co widzę, to nic się nie zamienia, tylko dodaje nowy folder EP2010 a folderu PES10 się nie zmienia.
crone82, sa loga nie napisy w scoreboardachMam pytanie, dlaczego w bundeslidze jest Arminia ? ? Nie sprawdziłem tego i teraz mam w BaL-u Wolfsburg w Primera Division ! W jakim programie i jak mogę to zmienić ?
boshe ekstraklasa to ekstraklasa!! jak chcecie bundeslige to bundeslige sciągnijcie lol byście wszystko chcieli ;/
noto nie idz do bundesligi problem..