ja mysle ze jak bedzie gdzies na pasku jakies 70%, to na drugi dzien patrzymy a tu path do pobrania:D:), mam nadzieje bo ja juz sie nie moge doczekac:), ale musimy byc cierpliwi:)
Jest możliwosć abyscie dodali do patcha druzyne MKS Pogon Szczecin. BYlbym bardzo wdzieczny
Ja bym zaproponował żeby powstało kilka soundtracków z różnymi gatunkami muzycznymi lub zrobić głosowanie jakie kawałki mają być.Można to zrobić w ten sposób że każdy użytkownik podaje tytuł lud dwa tytuły utworów jakie chciał aby się znalazły w soundtracku a później zrobić głosowanie 47 kawałków które dostaną najwięcej głosów te będą w soundtracku. Wtedy nikt by nie miał wontów że jest jakiś penisowy soundtrack.
a moglibyście zostawić murawy od konami i te nowe wgrać do selectora ? niewiem jak innym ale mi sie bardzo podobają w tym roku, oddają nastrój gry te nowe są za jasne, niezbyt realistyczne
patrykg1995 murawy som faine co zrobili tworcy Standartowa na Olimpico jest chyba najgorsza z wszystkich i wogole mi sie niepodoba i mam nadzjeje ze ktos z tworcow odpowie mi na pytania z poprzedniego postu