Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010
Kibic Ekstraklasy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanko... Te fix-y rowniez trzeba pobrać?
Sorki ale nowy jestem..
--- Koniec cytatu ---
Tak fixy trzeba pobrać ;)
Tordek:
Mam otóż taki problem włączam sobie master lig i zawodnicy z pola zmieniają mi się w bramkarzy po 2 miesiącach mam kolonie bramkarzy w drużynie.Jest na to jakaś rada, osobiści przeinstalowałem grę ze 3 razy ale cały czas to samo.Help ???
marcinno93:
Czy ktoś z was ma problem z zainstalowaniem patcha na windows 7??? Robie wszystko zgodnie z instrukcja i mam np. nazwy polskich druzyn a francuskie herby, wszystkie druzyny maja takie same stroje..
masderty20:
Witam Chichot Mialem Ekstraklasa Patch ... Wszystko smiaglo pieknie ładnie...Az do czasu...mialem wgrane wszystkie fixy,i nagle przy karierze wyskakiwal jakis blad....Reintalowalem Pesa 5-6 razy i dalej to samo...Wiec odinstalowalem EP i postanowilem grac na czystym pesie...A tutaj zonk ! Stare nazwy druzyn ! Zamiast Aresnal mam North London...Zamiast M city mam Man Blue....A na dodatek w folderze gdzie mam pesa nie mam kitservera.....Mam tylko ikonke pes , setings i img....PROSZE O POMOC !
patryk_96:
Witam wszystkich . Mam problem . Gdy strzele bramke kibice sa strasznie cicho . Prawie ich wogole nie slychac . Posiadam Ekstraklasa Patch 2010 . Jest jakis patch zeby to poprawic albo jakis soundtrack
Nawigacja
[#] Następna strona