Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2010

<< < (1006/1068) > >>

staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam Chichot Mialem Ekstraklasa Patch ... Wszystko smiaglo pieknie ładnie...Az do czasu...mialem wgrane wszystkie fixy,i nagle przy karierze wyskakiwal jakis blad....Reintalowalem Pesa 5-6 razy i dalej to samo...Wiec odinstalowalem EP i postanowilem grac na czystym pesie...A tutaj zonk ! Stare nazwy druzyn ! Zamiast Aresnal mam North London...Zamiast M city mam Man Blue....A na dodatek w folderze gdzie mam pesa nie mam kitservera.....Mam tylko ikonke pes , setings i img....PROSZE O POMOC !

--- Koniec cytatu ---

Przeczytaj jeszcze raz swoją wypowiedź i przeanalizuj ją dokładnie. Napisałeś tutaj jeden wielki kocopoł i wygląda to tak, jakbyś pierwszy raz na oczy widział grę pt. Pes 2010.

masderty20:
Sory , Teraz z kolei mam inny Problem :D Jakos to zainstalowalem na nowo i dziala :D Wchodze w Ikonke Pesa10 to gra smiga ladnie ale nie moge grac na 2 graczy :D Wykrywa tylko pada :D Natomiast jesli wejde w ikonke Ep10 To dziala na 2 :D klawa i pad ale tam Na ep Sa te stare nazwy North london...Jakby nie wykrywa patcha Pesedit... :D Od razu mowie ze w setings ustawilem pada jako 2 :D Co robic aby dzialalo tam Na ikonce PESA ?

koksik1908:
chodzi na patchu 1.3??????????

patryk_96:
staruch zle mnie zrozumiales . chodzi mi o to czy da sie tak zrobic zeby kibice po strzeleniu gola byli glosniej . mialem juz kiedys cos takiego tylko miualem formatowanego kompa i mi sie wszystkoi usunelo

masderty20:
STarchu lub ktos prosze o odpowiedziec ! Nie znam sie na tym zbytnio wy w tym siedzicie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej