Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010
marcinno93:
Mam nastepujacy problem: po instalacji patcha(wszystko zgodnie z instrukcja) gdy wlaczam gre wyswietla mi sie blad "The progam can't start becoue d3x9_37.dll is missing from your computer..." Kiedy naciskam ok, gra sie uruchamia ale patch nie dziala, np. wiekszosc druzyn ma takie same stroje (bialo czrwone PES-owskie) :-[. Prosze o pomoc...
staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam nastepujacy problem: po instalacji patcha(wszystko zgodnie z instrukcja) gdy wlaczam gre wyswietla mi sie blad "The progam can't start becoue d3x9_37.dll is missing from your computer..." Kiedy naciskam ok, gra sie uruchamia ale patch nie dziala, np. wiekszosc druzyn ma takie same stroje (bialo czrwone PES-owskie) :-[. Prosze o pomoc...
--- Koniec cytatu ---
BOŻE ! WIDZISZ I NIE GRZMISZ ! Cofnij się no kilka stron, a znajdziesz rozwiązanie.
Kibic Ekstraklasy:
Mam problem, otóż kilka ładnych miesięcy gram na Ekstraklasa Patch 2010 i nawet nie zobaczyłem że niemam ekip U21 Nowej Zelandii oraz Algerii :( Niechciało mi się sprawdzać aż 340 stron więc się jeszcze raz pytam :) Mam zainstalowane wszystkie fixy 8)
MichW:
Słuchajcie twórcy patcha i inn., Proszę was o podjęcie się ostatniego update w którym bardzo jak ja i innie chcieliby zmiany patcha na wersję każdą wyższą niż 1.3, bardzo mi na tym zależy, bo chcę sobie pograć i w tego patcha i Ravishing i podejrzewam że inni też tego chcą, mam dla was wielki szacun za stworzenie tak rewelacyjnego patch, ale potrzebujemy by grać w inne patche zmiany wersji na 1.3, bo wiadomo że na wyższą wersję zmienić może każdy, proszę bardzo o uwzględnienie mojej prośby i nie usuwania tego posta, jak i każdego mojego wątku.
rooneyx10:
podzielam zdanie michała i choć nie korzystam z patcha też chciałbym zeby bylo wykonane update i moze zrobie do niego update :D
Nawigacja
[#] Następna strona