Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2010

<< < (1029/1068) > >>

TheRaq:
Witam.
Zainstalowałem EP2010 i wszystko śmiga ładnie, oprócz jednej rzeczy. Grałem w BaL i wszystko było ok, ale jakoś naszło mnie na ML. Otóż gdy zapisuję grę (obojętnie czy ręcznie, czy auto-save, nie mają znaczenia także ligi/drużyny którymi gram, bo sprawdzałem różne) i następnie chcę ją wczytać wywala mnie do Windowsa (mam W7 jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie) i wyskakuje błąd o treści :

"Runtime error!
Program: C:\Users\krzysiek\...

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information."

Wie ktoś czym to może być spowodowane? Tylko w miarę prosto, bo nie jestem jakimś specjalistą w tych sprawach ;d

Kędzior1916:
ktoś mi powie dlaczego mi nie działa liga mistrzów? mam wgrany ekstraklasa patch i wszystkie fixy. Jak uruchomię grę bez patcha działa, jak gram na paczu to przez jakiś czas i potem wywala mnie do windowsa

mi wyskakuje przepraszamy ale program bla bla bla

Szymix:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Zainstalowałem EP2010 i wszystko śmiga ładnie, oprócz jednej rzeczy. Grałem w BaL i wszystko było ok, ale jakoś naszło mnie na ML. Otóż gdy zapisuję grę (obojętnie czy ręcznie, czy auto-save, nie mają znaczenia także ligi/drużyny którymi gram, bo sprawdzałem różne) i następnie chcę ją wczytać wywala mnie do Windowsa (mam W7 jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie) i wyskakuje błąd o treści :

"Runtime error!
Program: C:\Users\krzysiek\...

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information."

Wie ktoś czym to może być spowodowane? Tylko w miarę prosto, bo nie jestem jakimś specjalistą w tych sprawach ;d

--- Koniec cytatu ---

Wgraj FIX'y.

TheRaq:
@Up
Ok dzięki, a fixy muszę wgrywać kolejno (1, 2, 3) czy wystarczy najnowszy (3) od razu?

Kędzior1916:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@Up
Ok dzięki, a fixy muszę wgrywać kolejno (1, 2, 3) czy wystarczy najnowszy (3) od razu?

--- Koniec cytatu ---

wszystkie po kolei

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej