Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010
patryk_96:
Dokladnie zgodze sie z Henriczkiem . Powinno wyjsc takie update . Jak czytalem to takie update prawdopodobnie bedzie :D
Virus:
Ja też jestem za update...Do tego patcha,bo jak narazie to najlepszy patch ligowy.
DoMiN_7:
Ludzie czy wy nie macie życia? Są wakacje. Wyjdźcie na dwór z kumplami na browca czy cos. Poczekajcie do października na pesa 11 i wtedy wyjdzie nowy ep. Tak by the way to pes 11 będzie wymiatał:http://www.youtube.com/watch?v=Nx7jwYOKJhQ Warto czekać.
PzDr.
michal_87:
witam mam problem nie mam drużyn w pesie z patcha wszystko instalowałem jak w instrukcji a mam te drużyny z oryginalnego pesa odinstalowywałem i instalowałem parę razy i nic wcześniej dałem w grze download w ustawieniach i od tego się zaczęły problemy pomożecie
koksik1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam mam problem nie mam drużyn w pesie z patcha wszystko instalowałem jak w instrukcji a mam te drużyny z oryginalnego pesa odinstalowywałem i instalowałem parę razy i nic wcześniej dałem w grze download w ustawieniach i od tego się zaczęły problemy pomożecie
--- Koniec cytatu ---
musisz usunąć ten folder folder C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
Nawigacja
[#] Następna strona