Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2010

<< < (1040/1068) > >>

inzaghi:
wnioskujac po liczbie stron newsa o patchu pewnie ten temat juz byl poruszany 365 razy ale nie chce mi sie tego wszystkiego przegladac wiec zapytam: CZY patch przeznaczony jest na grę z patchem od konami albo dlc czy na czysta gre?

staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwnioskujac po liczbie stron newsa o patchu pewnie ten temat juz byl poruszany 365 razy ale nie chce mi sie tego wszystkiego przegladac wiec zapytam: CZY patch przeznaczony jest na grę z patchem od konami albo dlc czy na czysta gre?

--- Koniec cytatu ---

Czysta gra. Bez niczego.

inzaghi:
no to pobieram.

[EDIT]

eee pobrałbym gdyby nie to że linki do 1.0 wygasły, może powie ktoś czy są jakies dzialajace?

Kędzior1916:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETylko się nie przelicz... Najwcześniejsza aktualizacja to będzie nowy patch do pes 2011, o ile ktoś podejmie się zadania jego wykonania.

--- Koniec cytatu ---

ja się podjąłem robienia pod pes 2010: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

zapraszam do rejestrowania się i komentowania nie tylko na tej stronie, ale też na forum: REJESTRACJA lub LOGOWANIE (jeszcze wersja testowa)

bkt:
Mam pytanie odnosnie bledu c++ runtime na oczywiscie mode MASTER LEAGUE. Podalby ktos link do tych fixow? Dzieki serdeczne. Ups:) wlasnie znalazlem na forum:) Pytanie - ja mam jakies inne niby fixy do zainstalowana, nie wiem dokladnie co to zmienia w grze, ale ile mniej wiecej te fixy powinnny wazyc? Po zainstalowaniu fixow blad powinien zniknac czy niekoniecznie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej