Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010
Szymix:
Jakimś program do pobierania torrentów, np. µTorrent.
Soczuss:
Ok pobrałem i zainstalowałem utorrenta i nie chce się pobierać :'( jest jakiś komunikat "brak połączeń przychodzących. jeśli ten status utrzymuje się dłużej, może on oznaczać problem z konfiguracją twojej sieci" co to znaczy :(
krzysztofeles:
błagam was niech ktoś mi wrzuci loga do ep bo beztego niemoge kontynuować upa pod patcha
xeq19:
Mam taki sam problem jak Fuser. Nie wiem jaka jest tego przyczyna, ponieważ wszystko zrobiłem jak było w poradniku, obejrzałem tutorial i przeinstalowałem pes'a chyba z 3 czy nawet więcej razy. Miałbym prośbę, aby temu co działa EP jak należy dał screeny folderu GDB razem z całą zawartością. Jestem pewien że może się to przydać wielu osobą, być może źródło z jakiego ściągaliśmy nie było pełne. ;)
malolepa94:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam mam wielki problem grałem w pes 10 z ekstraklasa patch na windows 7 i zachowalem save na dysku przeinstalowałem system na xp sp3 i kiedy wrzucam folder konami do moje dokumenty i włączam pes to jak naciskam przyck zeby menu sie włączylo wyskakuje napis w stylu ze save nie działaja i nic nie moge włączyc ani zostan legenda bo save nie dziala ani kariere do tego niektóre druzyny nie maja strojów bardzo prosze o pomoc bo mialem tam w zostan legenda 88poziom i bardzo mi zalezy na tym save
--- Koniec cytatu ---
to zna ktoś przyczynę tego problemu ???
Nawigacja
[#] Następna strona