Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010
Jarek1993:
nie ma jakiś linków działających bo nie wiem jak to z tego torrena ściągnąć
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoże ktoś tu zaglądnie i pomoże xd
zainstalowałem patcha według instrukcji, wszystkie fix-y itp, ale nie wszystko jest jak ma być, drużyny mają nie swoje herby, stroje i dużo zostało po pesie 10, co mogę z tym zrobić ;> ?
--- Koniec cytatu ---
Musiało widocznie coś zostać po oryginalnym PES'ie. Weź usuń najpierw ręcznie wszystkie folderu, potem w panel sterowania>>dodaj usuń programy>>PES 2010. Wtedy zainstaluj jeszcze raz grę i ekstraklasa patch 2010, powinno pomóc :)
Jarek1993 -
REJESTRACJA lub LOGOWANIE to jest chyba oficjalna strona patcha. Jeśli tam Ci linki nie działają (nie sprawdzałem) to musisz uporać się z torrentami. Możesz także popytać inne osoby o jakieś nowe linki (te które już mają).
PS: Gdy uda Ci się pobrać, to polecam zasysać wszystkie FIXy ze strony którą podałem.
shoox:
Ja również proszę o reupload jakiś? Może posiada ktoś party na dysku i jest wstanie wrzuć EP 2010? Byłbym bardzo wdzięczny, pewnie jak większość osób, które nie mają możliwości zagrania w PES 2011 z powodu słabszego sprzętu.
witooo:
Jeżeli ktoś tu zagląda to chciałbym się zapytać czy są jakieś aktualizacje składów na rok 10/11 pod EP 2010 :P Z góry dzięki :P
bartek26681:
Ej co zrobić zeby master ligue choidziło
Nawigacja
[#] Następna strona