Forum jest od użalania się nad tym, że patch będzie skopany, bo usunęli to i tamto, a mi się to nie podoba i ma być wszystko jak ja chcę?
Jeżeli tak, życzę szczęścia, ale jeżeli patch się nie podoba - NIE ŚCIĄGAJ.
Ja osobiście jestem bardzo zadowolony, że patchmakerzy robią wszystko za darmo i poświęcają swój cenny czas, żebyśmy byli tylko zadowoleni!
Jeżeli chcesz sam to zrobić proszę bardzo Ale uszanuj to, że inni zasuwają, żeby coś takiego zrobić i żeby ludziom się to podobało, a nie tylko narzekali i narzekali. Nie uniósł bym się tak wtedy, gdyby nie to, że połowa postów tutaj, to są narzekania, że to mi się nie podoba, że patch będzie do d**y, że powinniście zrobić to, a tego nie... Ja gwarantuję Ci, że nawet bez tych klasycznych reprezentacji, patch będzie świetny i mogę się o to założyć, że ludzie, którzy też woleliby klasyczne reprezentacje i tak spędzą wiele godzin z tym, co będzie zawarte w tym patchu.
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Przecież nie mówiłem, że nie zagram na tym patchu, ani że całkowicie jest do dupy:) Wiadomo, że to co patchmakerzy robią jest kawałem dobrej roboty i dodatkowo jest czasochłonne. Założę się, że jakbym napisał taką wiadomość najpierw to nawet nie miałoby to większego znaczenia(bo to przecież byłaby jedna z wielu pochwał). Dlatego napisałem co akurat mi się nie widzi w tej wersji patcha, a raczej
zastąpienie czego mi się nie widzi. Czasami lepiej komuś pokazać co jest nie tak i wtedy ktoś może pomyśli nad innym rozwiązaniem lub pogodzeniem obu rzeczy:) A więc za całokształt plus, a za ten pomysł z zastąpieniem klasycznych drużyn minus. I koniec tematu, ja już powiedziałem co mam do powiedzenia:)