Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Poszukuję czasowych, kumatych ludzi

(1/2) > >>

Quaresma.pl:
Otóż wiem że już PES 2010 prawie na horyzoncie ale wiem też że spora grupa ludzi będzie grac jeszcze w PES 2009 (głównie ze względu na wymagania) więc postanowiłem zebrac do pomocy 2-3 ludzi do pomocy w moim nowym patchu który robiłem przez długi czas jednak potrzebuję obiektywnej oceny i jeśli będzie taka potrzeba w pomocy naprawy błędów lub ulepszeń owego "patcha"

Dla zainteresowanych podeśle już moje usprawnienia i zobaczymy co dalej

Dlatego jeśli jest ktoś, komu zależy na przedłużeniu żywotności PESa 2009 to proszę o kontakt.

PS. Proszę nie wypisywac zbędnych komentarzy.

puma23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
myślę że to głupi koment nie jest
Jakie ligi są w  tym   p a t c h ' u   / ?

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOtóż wiem że już PES 2010 prawie na horyzoncie ale wiem też że spora grupa ludzi będzie grac jeszcze w PES 2009 (głównie ze względu na wymagania) więc postanowiłem zebrac do pomocy 2-3 ludzi do pomocy w moim nowym patchu który robiłem przez długi czas jednak potrzebuję obiektywnej oceny i jeśli będzie taka potrzeba w pomocy naprawy błędów lub ulepszeń owego "patcha"

Dla zainteresowanych podeśle już moje usprawnienia i zobaczymy co dalej

Dlatego jeśli jest ktoś, komu zależy na przedłużeniu żywotności PESa 2009 to proszę o kontakt.

--- Koniec cytatu ---
Człowieku sam jesteś niekumaty ponieważ raczej nikt nie zrezygnuje z PESA 2010 z powody wymagań ponieważ są prawie identyczne jak w PES 2009.
Teraz wiele osób ma sprzęt o wiele lepszy niż rok temu kiedy kupowali PESA 2009 więc wymagania to raczej nie problem.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzłowieku sam jesteś niekumaty ponieważ raczej nikt nie zrezygnuje z PESA 2010 z powody wymagań ponieważ są prawie identyczne jak w PES 2009.
Teraz wiele osób ma sprzęt o wiele lepszy niż rok temu kiedy kupowali PESA 2009 więc wymagania to raczej nie problem.

--- Koniec cytatu ---
Też tak myśle tylko nie chciałem zaśmiecać niepotrzebnego tematu

Quaresma.pl:
Ma prawie takie same wymagania jak PES 2009 HEH
Widac nawet ze duza częśc osób nie potrafi czytac. REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
Wiem ze duzo osób juz ma lepsze sprzęty ale jest tez rzesza osób które tego sprzętu nie mają i chcę im umilic życie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej