Archiwum > Sport
FC Barcelona - wyniki, aktualności itd.
$RMF$:
Dla mnie kolejność najmocniejszych lig
1. Premier Lague
2. Bundesliga
3. La Liga
Odkąd oglądam Bundeslige na Eurosporcie 2 na każdy mecz patrzy sie bardzo fajnie i w każdym jest wysoki poziom
eMeK:
No i po raz kolejny Barcelona rozstrzyga wynik meczu w pierwszej polowie. Czesto taka sytuacja zdarzala sie w poprzednim sezonie no i teraz wyglada na to ze jest tak samo. Mecz z Atletico tez to potwierdzil. Strzelaja z 3, 4 bramki a po przerwie tempo gry siada. Na pierwsza polowe wychodza zmobilizowani a w drugiej graja z rezerwa... Zobacze powtorke tego meczu z Racigniem ale patrzac na minuty strzelanych bramek to pewnie bedzie podobnie. Az strach pomyslec co by bylo gdyby przez 90 minut grali tak jak w pierwszej polowie ;D
Jak do tej pory nitk nie zagrazal Barcelonie odebraniem punktow... Cieszy to ze Ibrahimovic jest rownie skutecznym napastnikiem co Eto'o :) Poczatek w wykonaniu szweda podobny do kamernuczyka. Messi 5 bramka, jak tak dalej pojdzie to Messi z C.Ronaldo beda walczyc nie tylko o to kto jest najlepszym pilkarzem ale tez o korone krola strzelcow.. Messi juz strzela, Ibrahimovic juz strzela, teraz tylko Henry zacznie i bedzie dobrze ;D
No to teraz Malaga ;]
Karol_654:
możliwe że Ibra nie zagra z Malagą :-\ ma skręcona kostke :-\
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmożliwe że Ibra nie zagra z Malagą :-\ ma skręcona kostke :-\
--- Koniec cytatu ---
Powinien się wyleczyć do tego czasu, więc raczej zagra...
Wkurza mnie to, że Barca mając 4-5 bramek przewagi chcę się na siłę bawić z przeciwnikiem... cholera mnie brała jak oglądałem mecz z Atletico, albo wczoraj z Racingiem... to trzeba jak najszybciej poprawić
eMeK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowinien się wyleczyć do tego czasu, więc raczej zagra...
Wkurza mnie to, że Barca mając 4-5 bramek przewagi chcę się na siłę bawić z przeciwnikiem... cholera mnie brała jak oglądałem mecz z Atletico, albo wczoraj z Racingiem... to trzeba jak najszybciej poprawić
--- Koniec cytatu ---
Sezon dlugi wiec sily trzeba oszczedzac. A na takich rywali jak Racing czy Atletico widac wystarczy dac z siebie 50%. Przyjda trudniejsze mecze i wtedy zagraja na maxa. Jak bylo z Interem. Wazne ze wygrywaja, a te zwyciestwa i tak sa przekonujace.
Nawigacja
[#] Następna strona