Archiwum > Sport
FC Barcelona - wyniki, aktualności itd.
hose444:
Bartra nowym Puyolem? Ten kij od szczotki, słaby jak chłoptasie z okręgówki? Puyol to był walczak, ten to całkiem inny profil grajka.
Za to kocham ten sport. Sola piłki nożnej - drużyna, rozpędzona jak walec dostaje baty od teoretycznie słabszych.
Douglas:
Z Athletikiem każdej drużynie gra się ciężko, jednak nie spodziewałem się takiego pogromu. Enrique musi czekać chyba do stycznia aż Turan i Vidal będą mogli grać, ławka nie będzie wyglądała tak miernie jak teraz. Pedro odejdzie, 3 wspaniałych w ataku nie będzie sobie radziła, to niestety Munir, Sandro czy Rafinha ich nie wspomogą, bo to jeszcze nie ten poziom, a gigantyczna presja jest. Wróci Alba, Neymar, a także wyżej wspomniana 2 w styczniu i kadra będzie o niebo lepiej wyglądała.
MichuVeB:
Liczę na remontadę i wierzę w nią, ale będzie bardzo ciężko. Dla Barcy strzelenie 5 goli to nie problem (jeszcze na Camp Nou) Ale utrzymanie na zero z tyłu już będzie problemem... Udało się z Milanem. Bayernowi 3 bramki też udało się wpakować. Realowi manitę także. Uda się i z Athelticiem. Pozostaje wierzyć i czekać.
Artur 7:
--- Cytuj ---W 56. minucie spotkania Gerard Piqué nie zgodził się z decyzją arbitra liniowego, który nie wskazał spalonego przy akcji graczy Athleticu. Taka postawa mocno zirytowała stopera Barçy, który krzyknął do liniowego: „Sram na twoją pier*** matkę”. W pomeczowym protokole Velasco Carballo potwierdził tę wersję wydarzeń.
--- Koniec cytatu ---
A ja sram na Ciebie Kataloński fagasie :D Czekamy na potwierdzenie i adwokata :D
NexaT:
Też to właśnie przeczytałem. Również liczę na wyjaśnienie. :P
Nawigacja
[#] Następna strona