Archiwum > Sport
FC Barcelona - wyniki, aktualności itd.
NexaT:
Taki trochę słowny Balotelli.
Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiedział dobrze ;D Szczerość się ceni. :)
--- Koniec cytatu ---
On miał ugasić pożar tą konferencją, który jest wokół kadry, a dolał oliwy. "Pożar" może trochę przesadziłem, ale zaczęło się ewidentnie coś dziać.
Już nie chcę dalej mieszać z błotem Pique, ale zaraz wyłapano po tej konferencji słowa Ikera z przed (chyba) kilku miesięcy.
Brzmiało to mniej więcej tak: "Życzę Barcelonie wygrania Ligi Mistrzów, ponieważ gra tam wielu moich przyjaciół".
Dziwi mnie, że skoro ma z Casillasem dobre stosunki, to dlaczego życzy mu źle? A Iker wręcz odwrotnie.
MichuVeB:
Bo Pique po prostu ma inny charakter. Jak Ramos powiedział - Jego nie zmienimy. Ja też życzę za każdym razem porażki rywala nie widzę nic w tym dziwnego. To samo życzą kibice Realu Barcelonie.
Mejor:
W którym wywiadzie Sergio tak powiedział? Ominęło mnie coś? Pamiętam tylko takie słowa:
Spoiler for Hiden: – Na konferencji prasowej przed meczem podkreśliłem, że zgadzamy się lub nie w pewnych rzeczach, co oczywiście nie pomaga, ale nie zaskakuje mnie to, że te nieporozumienia wychodzą od niego – powiedział Ramos. – Wszyscy popełniamy błędy, ja jestem pierwszym, który je robi. Każdy z nas musi wziąć na siebie odpowiedzialność za swoje czyny. Prawdopodobnie z powodu rywalizacji, jaka istnieje na linii Real – Barcelona, jego (Gerarda Piqué) działania w żaden sposób nie pomogły – kontynuował stoper Realu.
– Nie zamierzam interesować się tym, co ktoś robi po zwycięstwie. Kiedy ja wygrywam, nie przychodzi mi do głowy wspominanie o kimś, kto nie jest mi bliski. Niezależnie, czy zgadzamy się z jego zachowaniem, czy nie, musimy myśleć o reprezentacji Hiszpanii i nie stwarzać kontrowersji, które mogą zniszczyć drużynę. Kiedy jesteś w stanie euforii, zawsze możesz pójść o krok za daleko… On jest weteranem, z pewnością wyciągnie z tego wnioski – skomentował Andaluzyjczyk, odnosząc się w dwóch ostatnich zdaniach do celebrowania przez Piqué zdobycia Superpucharu Europy.
NexaT:
Wrzucam coby później nie pisano farmazonów, że Neymar się ogarnął. :P
Nawigacja
[#] Następna strona