Archiwum > Sport
Wszystko o Wiśle!
Mathi:
No i świetnie, Arek wraca tam gdzie jego miejsce. Ciekawe jak sprawdzi się w duecie z Chavezem.
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo i świetnie, Arek wraca tam gdzie jego miejsce. Ciekawe jak sprawdzi się w duecie z Chavezem.
--- Koniec cytatu ---
bitch please... z Chavezem? 100x wole Bunoze bo nie dość że młodszy o 4 lata to wg mnie lepszy, tylko musi grać! a wąpie byśmy grali 2 prawonożnymi stoperami dlatego licze na rozwój Gordana przy Głowackim i pare stoperów Głowa - Bunoza i w przyszłości Uryga - Bunoza ^^
patryk'95:
Generalnie pozycją Urygi jest defensywny pomocnik więc myślę że tam powinien go Probierz ustawiać. Sobol i Wilk nie do wygryzienia ale Głowacki i Chavez też nie bardzo jeśli już miałby grać w obronie. Myślę że najlepsze by było wypożyczenie do jakiegoś klubu z ekstraklasy gdzie miałby szanse wywalczyć miejsce w pierwszym składzie.
Mathi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbitch please... z Chavezem? 100x wole Bunoze bo nie dość że młodszy o 4 lata to wg mnie lepszy, tylko musi grać! a wąpie byśmy grali 2 prawonożnymi stoperami dlatego licze na rozwój Gordana przy Głowackim i pare stoperów Głowa - Bunoza i w przyszłości Uryga - Bunoza ^^
--- Koniec cytatu ---
A no fakt, zapomniałem o Bunozie. :)
$RMF$:
Miśkiewicz to ten z Milanu??
Nawigacja
[#] Następna strona