hmm ok
Serkowski: Ja nie mówię że KUPIONE tylko sam popatrz np. na takie drobnostki: W Komisji Ligi zasiada bodajże 6 czy 7 prawników z Warszawy i jeden przedstawiciel WIARY LECHA. Przed meczem z Legią, w środę Ruch grał z Pogonią w PP a żeby Lech mógł zagrać po Wiśle, Legii i Ruchu to kazali im grać w PIĄTEK ! Jakieś kartki bez sensowne Lechowi komisja Ligi odpuszczała odrazu po meczu, Wiśle i ogólnie innym klubom ot pod koniec nawet sie nie chciało odwoływać bo wiedzieli że nic z tego nie będzie. Kary finansowe, Lech chyba nie otrzymał żadnej za nic a przynajmniej sobie nie przypominam.
Wisła od tamtego sezonu z piłkarzami śpiewała: LIDERA MAMY ZA CH GO NIE ODDAMY a dopiero po meczu z Lechem zostaliśmy o to ukarani kwotą uwaga; 10,000zł ! Przy czym Zagłębie Lubin po całkowitej demolce na stadionie i pobiciu PREZESA Sląska dostało 40,000zł. Napisane jest również że się czymś obrzucali, tego dokładnie nie można potwierdzić ale czytam fora Wisły i podobno nic takiego nie miało miejsca, wiadomość wyssana z palca.
Ja nie mówię że Lech przez to zdobył mistrzostwo tylko takie są fakty, że tak jak kiedyś za Legią, Komisja Ligi teraz ewidentnie była za Lechem (skoro mają kibica Lecha jako członka to co sie dziwić)
Tak wiem że Wisła w tym roku, to najsłabsza Wisła możliwe od wejścia Tele-foniki (To ósme miejsce nie wliczam) ale Lech wcale lepszy nie był, skoro mieliśmy tyle sytuacji aby zostać mistrzem i je zmarnowaliśmy i to w 94 minucie po SAMOBÓJU no to bardzo to boli.
PS. Co to Każdzykistan ? Tadżykistan z Kazachstanem się połączył ?
GACEK300
Wiesz cokolwiek o historii Wisły czy to co przeczytasz na forum Cracovii od takich geniuszy jak np. RoMAN ?
A wiesz ile Wisła przez ten czas MP zdobyła ? 2 Mistrzostwa przez 30 lat. Więc to było chyba bardziej na zasadzie Iti w Legii niż tworzenie jakiegoś wielkiego klubu przez ZOMO. Ale to tylko mój domysł.