Archiwum > Sport

Wszystko o Wiśle!

<< < (2/550) > >>

mariusz_nh:
Myślę, że Tomas niest najbardziej niedocenianym piłkarzem Wisły!!

A i odsunąć od składu Brożka Pawła bo jest słaby tylko.... kogo wstawićbo nie widze kandydatów

Gra Wisły opiera sięna formie BROŻKA  CZAS TO ZMIENIĆ!!!!!

ostatnio MAŁY gra 10 razy lepiej od BROŻKA

Gigi604:
Ej a co sądzicie o powołaniu Arka Głowcakiego do NARDOWEJ KADRY?? :)

robien_PL:
oby sie sprawdzil bo jesli nie to wtedy jego psychika moze sie odbic na obronie Wisły  ;D

widze ze tez zauwazyliscie brozka ktory ma sie za 'swieta krowe'. skoro mu sie placi powinien zapieprzac i dziekowac losowi ze moze zarabiac przez granie w noge.

Adamek923:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEj a co sądzicie o powołaniu Arka Głowcakiego do NARDOWEJ KADRY?? :)

--- Koniec cytatu ---
Najlepszy obrońca Polskiej Ekstraklasy to wstyd że aż tak długo nie było go w kadrze.

patryk'95:
Furtak zmień tą nazwe i opis wątku bo np. Wisła pisze się z dużej litery i powinno być wszystko a nie wszustko
no i w opisie Białej Gwiazdy ;)

co do tematu: nie wiem co wy chcecie od Brożka, mi sie to podoba że nie strzela na chama tylko myśli i podaje do Małeckiego
Mi sie nie podoba troche zachowanie Małeckiego, bo powoli staje się gwiazdą Wisły ale zaczyna mu odbijać tak jak np. Lewandowskiemu
Na boisku często najlepszy ale rzadko podaje piłkę, to jego największy problem
Z Kirmem nie wiem co jest bo w reprezentacji gra genialnie (np. mecz z Polską ,z San Marino) a w Wiśle prawie nic
Jirsak może sie wybić przez tą kontuzje Sobola
Największa niewiadoma to Boguski i Garguła, oby się tak nie stało że po kontuzji oduczą się grać w piłkę tak jak Niedzielan 
Jeśli będą w formie to nie będzie mocnych na Wisełkę ;)

Jedzie ktoś do Wrocławia na Śląsk ? Szykuje sie jakaś oprawa ? bo ostatnio to tylko mecze z Lechią wyglądają jak mecze przyjaźni, Śląsk się w ogóle w to nie angażuje, mam nadzieje że teraz odżyją  ;)

WISŁA&LECHIA&ŚLĄSK&UNIA !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej