Archiwum > Sport
Lech Poznań
RAUL_7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz taką grą to Warty nie ograli byście a ty mówisz o Wiśle :D
Warta jest wyżej w tabeli niż Stalówka to co oni by z wami zrobili... :D
--- Koniec cytatu ---
a na waszą gre przychodzi mi na myśl tylko jedno słowo : Leviada ;D
eMeK:
Problemem Lecha nie jest to ze ma slabych pilkarzy, ich problemem jest to ze nie sa druzyna tylko indywidualnosciami. Kazdy gra pod siebie, a gre w Lechu traktuje jako kare. Tak wiec nie umiejetnosci pilkarskie a "szatnia" ma duzy wplyw na to co sie dzieje na boisku.
patryk'95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa na waszą gre przychodzi mi na myśl tylko jedno słowo : Leviada ;D
--- Koniec cytatu ---
Sprawdź najpierw jak to się pisze a potem dopiero się odzywaj
Daj sobie spokój z Levadią było, minęło, twój prawdziwy lech ostatnio w pucharach odpadł z czeczeńskim terekiem grozny
eMeK:
qrwa jak chcecie sie napinac i wymieniac swoje durnowate poglady o Levadiach czy innych terekach to na onet lub wp! Tam znajdziecie odpowiedni poziom do tego typu rozmow
patryk'95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEqrwa jak chcecie sie napinac i wymieniac swoje durnowate poglady o Levadiach czy innych terekach to na onet lub wp! Tam znajdziecie odpowiedni poziom do tego typu rozmow
--- Koniec cytatu ---
to on pierwszy zaczął, mam już dość wypominania nam meczu z levadią, było, minęło
a skoro wy nam wypominacie tallin to my wam mozemy tereka albo amice
to tylko wyjasnienie, nie chce sie kłóćić
Nawigacja
[#] Następna strona