Archiwum > Sport
Lech Poznań
eMeK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEahhh ;D zajeb**ty meczyk i bardzo ciekawy, na trybunach to raczej my spiewalismy, a lech jakby od niechcenia. co najwazniejsze STALÓWKA wygrala :D bez napinki ale sie podniecilem ;D pozdro
--- Koniec cytatu ---
Radosc uzasadniona ;] w koncu gracie dalej i zycze wam zebyscie grali w tym pucharze jak najdluzej ;> Byles na meczu? Ciekawey jestem jak zaprezentowal sie Lech. Slyszalem ze podobno Buric trzy razy ratowal Lecha przed strata bramki. Moglbys troche opisac? ;p
PS po tym właśnie meczu nasunęła mi się myśl: Czy tamten sezon był tym na co stać Lecha, czy był to tylko przypadek, ta cala jesien i UEFA, a w rzeczywistości moja ukochana drużyna gra tak jak dzisiaj...
MaticSergio:
Chyba jednak potrzebny trener nowy chociaz sama gra kolejorza nie jest taka zła np. w meczu z Legia Lech zaczoł atakowac na bramke miał dogodne sytuacje a ale jesli chodzi o trenere to kto???
zielono-czarny:
na poczatku Lech atakowal przez jakies 10 min pozniej zaczelismy kontratakowac i sie zozkrecilismy. I polowa wyrownana, Lech nawet strzelil gola ale byl duzy spalony... po przerwie to nasi cisneli od poczatku, az sie sam zastanawialem czy nie pomylilem meczu :D strzelilismy brame ale znowu spalony... Lech zaczal dopiero pod koniec cisnac, ale skutecznie sie bronilismy. w dogrywce Lech przejal inicjatywe i drzalem o wynik, chociaz po jednej z kontr to Stalowka powinna zdobyc brame, pilka od poprzeczki i dobitka prosto w bramkarza. wczesniej chyba Lewandowski trafil w poprzeke. a w karnych juz bylo bosko, nasi strzelali bardzo pewnie a lech po pierwszym niestrzelonym karnym chyba sie niespodziewal ze moze jeszcze wygrac. Wietecha wybronil 2 razy i euforia ;D Kibice Kolejorza byli tak wsiekli ze gdy kopacze im dziekowali to obrzucili ich jakims syfem :P pozdro od STALÓWKI!
eMeK:
Czyli wyrownany mecz mozna powiedziec.....
Problemem ni jest tylko trener. Latwo zmienic trenera i co dalej? Co jesli bedzie to samo? A moim zdaniem bedzie. Nie ktorym to juz sie w glowach poprzerwacalo. Innym nawet w duupach. Taki Lewandowski na krytyke od zespolu ze gra samolubnie i zeby podawal rzuca bidonem o sciane i wychodzi z szatni. Tak to nawet C>Ronaldo nie gwiazdorzy. Ale fakt, Zielinski jest za spokojny na ta druzyne. Lechowi potrzebny jest teraz ktos kto te gwiadki odpowiednio rozstawi po kątach. Zastanawiajace jest dla mnie to, ze kazdy pilkarz ktory gral w poprzednim sezonie gra od niechcenia i nie na pelnych obrotach. Natomiast ci nowi ktorzy przyszli latem zapieerdalaja.. Gancarczyk czy Chrapek...
Bartek10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna poczatku Lech atakowal przez jakies 10 min pozniej zaczelismy kontratakowac i sie zozkrecilismy. I polowa wyrownana, Lech nawet strzelil gola ale byl duzy spalony... po przerwie to nasi cisneli od poczatku, az sie sam zastanawialem czy nie pomylilem meczu :D strzelilismy brame ale znowu spalony... Lech zaczal dopiero pod koniec cisnac, ale skutecznie sie bronilismy. w dogrywce Lech przejal inicjatywe i drzalem o wynik, chociaz po jednej z kontr to Stalowka powinna zdobyc brame, pilka od poprzeczki i dobitka prosto w bramkarza. wczesniej chyba Lewandowski trafil w poprzeke. a w karnych juz bylo bosko, nasi strzelali bardzo pewnie a lech po pierwszym niestrzelonym karnym chyba sie niespodziewal ze moze jeszcze wygrac. Wietecha wybronil 2 razy i euforia ;D Kibice Kolejorza byli tak wsiekli ze gdy kopacze im dziekowali to obrzucili ich jakims syfem :P pozdro od STALÓWKI!
--- Koniec cytatu ---
byłes na meczu ;D ;D ;D
A ja powiem tak jako kibic Lecha:Lech umarł to juz nie jest ten sam lech co w tamtym sezonie.W tamtym sezonie ogrywał słabszych przeciwników i przegrywał ale po rownej walce z Legia,Wisła czy Polonia i tego nie mozna bylo sie wstydzic bo to było Big Trio+Niespodzianka a teraz Lech miejsce w tabeli 5 nie wiem jakim cudem ale mistrza nie zdobedziemy i nie ma co liczyc ,ze zabaczymy Lech w LE za rok.No niestety prawda jest bolsena.A co do treera mam kilka propozycji:
Boniek
Ottmar Hitzfeld
LFS
Marco van Basten - bez pracy
Jerzy Engel - równiez
Inni trenuja mniejsze kluby i gdyby zaproponowac im ,,wolna reke" przyszli by
Nawigacja
[#] Następna strona