Archiwum > Sport
Lech Poznań
eMeK:
No ja po mimo tego jego "wstrzelenia" wcale nie jestem przekonany co do jego umiejetnosci.. w tym meczu z Ruchem oprocz tych dwoch akcji nie bylo go wcale widac na boisku. Pierwsza bramka idealnie na glowe.. nawet ja bym przystawil lebi tez by padl gol, druga sytuacja, to gdyby nie blad obroncy nie doszedl by do pzycji strzelciekj. Tutaj jednak trzeba mu oddac dobra podcinke.. Moim zdaniem koles w ogole nie potrafi wpracowac sobie sytuacji strzeleckiej... Bo jak? Skoro na boisku go pratkycznie nie widac..
Legend:
"Omonia Nikozja porozumiała się z Hernanem Rengifo odnośnie warunków indywidualnego kontraktu i poinformowała o tym na swojej oficjalnej stronie internetowej. Od transferu Peruwiańczyka dzielą jedynie badania lekarskie, które ma przejść w poniedziałek."
D.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE"Omonia Nikozja porozumiała się z Hernanem Rengifo odnośnie warunków indywidualnego kontraktu i poinformowała o tym na swojej oficjalnej stronie internetowej. Od transferu Peruwiańczyka dzielą jedynie badania lekarskie, które ma przejść w poniedziałek."
--- Koniec cytatu ---
No i bardzo dobrze, może tam będzie mu się chciało grać. Przynajmniej nie będzie mu trzeba płacić 70 tys zł miesięcznie za nic.
SnaKe:
Ostatnie Wyniki Lecha Poznan
Lech 2 - 0 Korona
Lech 1 - 0 Wisła Kraków
Lech 1 - 1 Piast Gliwice
Więcej Nie znalazlem o Orange Ekstraklasa
Teraz Wyniki La Manga Cup (Lecha)
Lech 1(5 w karncyh) -Valengra(Norwegia) 1 (3 w karnych)
Lech 0 - 1 Red Bull New York
Lech 0 - 0 Odd Grenland 5:4 dla lecha w karnych
frogas12:
cos slabo z transferami...;/
Nawigacja
[#] Następna strona