Archiwum > Sport
Chelsea FC
mrozio11:
Według mnie tylko gra troche za mało >:(
Najbardziej w Ancellottim nie podoba ,i się to że często nie wykorzystuje w meczach 3 zmian i nie daje przez to szans mlodym. Dla mnie dobre by było jakby w każdym meczu jakiś młody zaczynał nawet w podstawowym składzie przecież nie każdy rywal jest z najwyższej półki i spokojnie w niektórych meczykach można dawać szanse młodym ;D
GułA:
Myślę, że Ancelotti z jednej strony robi dobrze, gdyby nawet w 90 minucie trafila się kontuzja, to czemu grać w osłabieniu? Niech jedną zmianę sobie zostawi, a w końcówce wpuści gościa na ostatnie sekundy, zeby wyrobić czas. Carlo często wprowadza młodych, więc o co Ci chodzi? Borini czy Hutchinson często wchodzili, Sturridge sredniawo, a Kalou b. często. Ancelotti jeszcze nie poznał się na wszystkich piłkarzach, uwierz mi, że za rok Borini będzie wchodził w każdym meczu razem z Manciennem i Sinclairem.(młodziki podani przykładowo.) :)
lukasz cfc:
AV 2-1 CFC
2 porażka w 3 ostatnich meczach w Premiership i MU na fotelu lidera co wy na to?
mrozio11:
Według mnie Carlo powinien dać odpocząć w jednym meczu naszym podstawowym graczom którym teraz nie idzie m.in. Lampard
Jak nie ma formy to na ławke pójdzie na jeden mecz i napewno mu to pomoże musi uwierzyć w siebie.
A Man Utd na fotelu lidera: smutne ale prawdziwe :D
Naszczęście nie na długo ;D
GułA:
Powiem krótko, ja rozumiem że Lampard to wielki symbol naszej drużyny, ale aktualnie Frank jest w słabej formie, i nie powinien grać. :( Niech odpocznie. Mikelowi też należy się szansa. Słaby mecz Riccy'ego, w następnym meczu chciałbym zobaczyć Alexa. Brakuje mi J. Cole'a w 1 składzie, chłopak miał ostatnie sezony wyśmienite, i wpływał na naszą grę jak nikt inny, dlaczego teraz nie gra?! Powinien grać jak najwięcej żeby wrócić do dyspozycji, widocznie Carlo uważa inaczej. Szansę powinien dostać Zhirkov. Dlaczego nie gra Sturridge? Wnosił troszkę do naszej gry kiedy wchodził, i gdzie do cholery jest Kalou?! W następnym meczu poprostu musi bronić Hilario, wspaniały mecz z Liverpoolem, powinien dać do myślenia Ancelottiemu, a Cech powinien wziąć się do roboty, jego status pewniaka musi zostać spalony przez 34(?) letniego Portugalczyka! Koniec zabawy, to jest pełna profeska i sezon wchodzi w decydujące momenty, C'mon Chelsea!
Nawigacja
[#] Następna strona