Archiwum > Sport

Chelsea FC

<< < (7/887) > >>

GułA:
Ciekawi mnie "cieszynka" Lamparda po 1 bramce kiedy to "zawirował" ręką, czy chciał zasugerować "Rozkręcam się!", czy może oznaczała ona coś innego?:)
Ps. Brawo Liverpool!

mrozio11:
Hehe niech już sie ten mecz konczy i znowu lider.Swoją droga ladny gol Torresa ;D
A Lampard to Lampard nigdy go nie rozszyfruje ;D Poprostu jest wspanialy i tyle

GułA:
"Przywódca" Napoli podobno dał znak, że jeżeli wyłożymy za Hamsika 18mln euro, to słowak będzie nasz :> Mam nadzieję, że Abramovich nie pożałuje, i zrobimy transfery jaki trzeba przez zimowe okienko póki sprawa z blokadą transferową jest zamrożona, myślę, że Car Roman ma świadomość tego, że jak nie teraz to w najgorszym wypadku dopiero za 2 okienka transferowe...

masta_ace27:
witam :) jestem nowy na forum-dzisiaj sie zarejestrowalem. Zauwazylem na tym forum wątek dotyczacy Chelsea wiec postanowilem sie do Was przylaczyc. Fajnie jest popisac z kims o ukochanym teamie ;) tymbardziej, ze podobnie jak Wy gram w PES'a oczywiscie chelsea! pozdrawiam wszystkich fanów The Blues!

mrozio11:
I kolejny mecz Chelsea w którym wygrała prezentujac wspaniałą, wysoką formę ;D
Cieszy zachowanie czystego konta oraz to że w bardzo "eksperymentalnym" składzie potrafiliśmy pokonac rywala
Ogólnie teraz Chelsea jest na fali i modle się żeby utrzymali forme do meczu z Man Utd ;D

P.S: witam nowego kibica Chelsea na tym forum ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej