Nigdzie nie powiedziałem, że jest lepszy od Iniesty. Wspomniałem tylko o tym, że potrafi na boisku zrobić różnicę. Zresztą szczerze mało mnie obchodzi ilu to zawodników z łatwością mija Iniesta, nie o to chodzi w futbolu.
Tylko, że Iniesta mija i daje to, co w futbolu ważne. I tak tak uważam Lamparda za jednego, z najlepszych zawodników na świecie.
Lampard jest lepszy od Sergio (z Barcelony)
Zależy z jakiej perspektywy patrzysz.. W ogóle jak można ich porównywać?
Czemu porównujesz Inieste do Lamparda ? Przecież w Hiszpanii gra się technicznej i ma dobrych partnerów w Anglii gra jest siłowa.
W takim razie po co porównujesz drużynę z Hiszpanii, z drużyną z Anglii?
. Lampard może jest gorszy technicznie od Iniesty ale lepszy w defensywie
Bo Iniesta nie ma tak wielu zadań defensywnych? To może sznur podam? Hmm..?
Czytanie ze zrozumieniem się kłania
Napisałeś ogólnie o zawodnikach Barcelony, więc mogłem porównać Inieste, Xaviego, Songa.. Kogo bym chciał sobie wybrać.
Takie teksty to do kolegów swoich możesz mówić ale nie do mnie dzieciaku
1. Nie wydaje mi się, żebyś był ode mnie starszy, bo to nie możliwe, żeby w wieku wyższym niż mój być takim kretynem. 2. Do psa bym tego tekstu nie powiedział, co dopiero do kolegi. 3. Wpadłem na pomysł z piątym piętrem. Rozważ go.
BTW Ned, sorry, że tak Cię wkur_iałem, teraz wiem, jak się czujesz i jaką masz polewę. Będę bardziej myślał, co pisze, jeżeli wygląda to tak dziecinnie, jak tu u ,,pana'' Bartka.