Archiwum > Sport
Chelsea FC
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBoją się ,że Costa nie wypali :D
--- Koniec cytatu ---
Po jego mundialowych osiągnięciach dziwne, żeby się nie bali. faktem jest, że sposób na niego miał tylko Simeone, nie wiem, czy Żoze sobie z nim poradzi.
Artur 7:
Trudno, żeby wkomponował się w drużynę - po dwóch sparingach - i pokazał coś wielkiego, skoro jej filary grały największą padakę od 6 lat. Costa raczej nie zapomniał jak się gra po 2 nieudanych meczach na Mundialu. Podobnie musiałoby być z Ronaldo
hose444:
Tak, tylko w karierze prawdziwą klasę pokazał tylko raz - z Simeone jako sternikiem. Mam obawy, czy z Mourinho się dogada i przede wszystkim czy wkomponuje się w jego zespół.
mrozio11:
No pokazał klasę tylko w Atletico bo z tych lepszych drużyn tylko tam grał. Costa pasuje do Chelsea, wydaje mi się, że to jest właśnie ten typ napastnika, którego brakuje w Londynie.
Czemu miałby się nie dogadać z Mourinho? Ściągnął go do Chelsea i pewnie będzie jego wyborem numer 1 na pozycji środkowego napastnika.
hose444:
Nie wiem czemu miałby się z nim nie dogadać. To Mourinho, więc po prostu wziąłem to pod uwagę ale bardziej chodziło mi o to, jak odnajdzie się w taktyce Mou.
Tak, grał tylko w jednym dobrym klubie, ale to nie przypadek, że odpalił akurat przy Cholo.
Zresztą zobaczymy. Ja liczę na niego.
Nawigacja
[#] Następna strona