Archiwum > Sport

Chelsea FC

<< < (10/887) > >>

Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale placzecie lfc wcale nie ma za to lepiej od was,
popatrzcie jakie macie mecze jak bedzie PNA [*]
dziwne ze znowu same slabe zespoly...

--- Koniec cytatu ---

W EPL nie ma słabych zespołów. Kto jak kto, ale ty powinieneś wiedzieć, że terminarzu nie układa się jak w Polsce, że w Anglii to bardzo skomplikowany proces i jeśli jakiś klub ma korzystny to jest to przypadek.

Teraz wykluczeni z gry są Lampard i Drogba. Może być ciężko, chociaż da się ich zastąpić :)

Bogo_Chelsea:
i jeszce a.cole  :-\ bo na mecz MUłami wyszedl na zastrzykach bo nabawil sie kontuzji z atletico

GułA:

--- Koniec cytatu ---
Wybacz misiu, Ty nie płakałeś jak Eduardo mial złamaną nogę?

inFamous:

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się w 100%. Dziś oglądałem mecz Liverpoolu z Man City i już po 20 minutach dwóch kontuzjowanych zawodników opuściło boisko. Dopiero 3 zawodników wróciło po kontuzji nie są zdrowi i wciąż nie mają Torresa.
A wy tutaj że nie macie Drogby i Lamparda. Dzisiejszy mecz Chelsea (już nie napisze Cwelsóf jak niektórzy idioci piszą MUłów lup coś w tym stylu). Ten mecz udowodnił ,że dobrze dajecie sobie radę i ma kto strzelać bramki ale z Arsenalem będzie ciężko ;)

mrozio11:
Ja nie wiem dlaczego nie boje się starcia z Arsenalem sam nie wiem dlaczego ;D
Pewnie dlatego że mamy przewage i nawet jak przegramy to dalej będziemy liderami ;D
co to wypowiedzi @inFamous: kolego powiedz kto placze że Tito i Lamps mają kontuzje??? Szczerze to guzik obchodzą mnie inne zespoły i ich kadra meczowa. a to że ktoś napisze że nie podoba mu się zachowanie jakiegoś pilkarza albo że denerwuje go kontuzja jednego z filarów danego zespołu to chyba nic złego

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej