Archiwum > Sport
Chelsea FC
basti007:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECi zawdonicy co leca na kase to ida do city lub do realu perez szelestnie kasa albo szejkowie i wszyscy ida
--- Koniec cytatu ---
przyklad barrego gdzie chcial go benitez to wolal isc do $ity
a real to juz inna bajka bez ronaldo sa nikim
kaka, benzema oni tylko biegaja po boisku
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgosciu nie przeginaj bo sobie nie zycze wyzywanie mojej osoby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie zazdroszcze nikomu kasy, bo zawdonikow mozna kupic (ych co leca na kase) ale pikna futbolu nie kupisz za nic!!
--- Koniec cytatu ---
Wyzwisko w sumie, nie było kierowanie do Ciebie, ale jeżeli poczułeś się urażony to przepraszam. :) I nie sugeruj tu, że Chelsea ma piłkarzy lecących na kasę, bo gdyby tak było, Terry, Lampard, Drogba, J. Cole, A. Cole dawno byliby w City, Carvalho i Deco w Interze, a innych nawet niechce mi się wymieniać. A poza tym, Chelsea w tym sezonie gra piękny futbol, co mówią ostatnie wyniki. Na bodajże 20 meczy, 2 porażki i 1 remis, w każdym meczu strzelając bramkę. :)
basti007:
mowisz piekny futobol,z tym akurat sie nie zgodze
graja skuteczny to tak ale nie piekny, ogladalem ich mecz juz w tym sezonie a szczegolnie mecz z manu byl jak dal mnie nudny i oczywiscie kluczowowe moim zdaniem byly dwa bledy sedziego, szczegolnie tan gdzie nie bylo spalonego u Rooneya a sedzia pokazal ze byl, jak dla mnie to byl mecz na remis :)
GułA:
Była też sytuacja z Drogbą, o którą było takie zamieszanie. Karny mógł dużo wnieść, nawet przy bramce Rooneya. :)
inFamous:
Przestańcie się kłócić wszystko zweryfikuje boisko 29 listopada ;)
Nawigacja
[#] Następna strona