Archiwum > Sport

Widzew Łódź, składy, mecze itd.

<< < (10/11) > >>

Emilek1908:
Jeśli ktoś chce się wypowiedzieć na temat tej czerwonej kartki i słuszności wyniku, to niech obejrzy to:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
i za przeproszeniem zamknie mordę.

PortoFan:
szkoda porażki Widzewa, ale jest jeszcze rewanż na wyjeździe, a ostatni mecz derbowy na ŁKS-ie był wygrany przez Widzew 1:4 :)

pes666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli ktoś chce się wypowiedzieć na temat tej czerwonej kartki i słuszności wyniku, to niech obejrzy to:

--- Koniec cytatu ---
Za przeproszeniem mordy to mają zwierzęta. Słownik synonimów może Ci pomóc w przyszłości. Chodzi o "szkody" jakie wyrządził sędzia Widzewowi w kontekście meczu z Legią. Przegrać derby to nie koniec świata.
Jaka jest polska piłka i sędziowanie każdy widzi. Tylko szkoda, że takie kolejki jak ta się zdarzają w przededniu Euro2012. Wstyd mi za sędziów. Przez to za tydzień, dwa nie będzie się już o tych derbach pamiętać(tak samo nie mam zamiaru się szczycić tamtym 2:1 o którym wspomniałeś).

Adriek1910:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli ktoś chce się wypowiedzieć na temat tej czerwonej kartki i słuszności wyniku, to niech obejrzy to:

--- Koniec cytatu ---
Ale czy ktoś w tym dziale wspomniał o tym że w 59 derbach łodzi bramka nie była prawidłowo zdobyta? Nie chodzi o to, żeby jakoś zatuszować tą porażkę ale o postawę sędziów. Wtedy się pomylili i też wszyscy o tym mówili. Nie wiem jak by wyglądał ten mecz bez czerwonej kartki dla Grzelczaka, ale wiem że sędziowie w tej kolejce zaważyli na losach co najmniej 3 meczów, a tak nie może być. Takie jest moje zdanie. Trudno, tak to już jest, raz się wygrywa raz się przegrywa

Emilek1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChodzi o "szkody" jakie wyrządził sędzia Widzewowi w kontekście meczu z Legią.
--- Koniec cytatu ---
Błędem sędziego była właściwie tylko czerwień dla Grzelczaka, bo niekoniecznie należała mu się kartka. Kascelan dobrze przyaktorzył a sędzia się nabrał. Ale teraz takie aktorstwo jest wszędzie. Niezapomniany chyba Busquets czy jakieś tam inne wymysły. Symulacja to można powiedzieć część teraźniejszej piłki i niestety jak dobrze się przysymuluje to sędziowie się na to nabierają, nie tylko w Polsce. Natomiast za to co zrobił Pinheiro (jeśli błędnie napisałem to przepraszam) sędzia moim zdaniem nie miał innego wyjścia. Z takim kopem to by mógł iść na jakieś sztuki walki a nie do piłki nożnej. I nie mówię tego dlatego, żeby oczyścić ŁKS bo przecież ta kartka miała miejsce w doliczonym czasie i nie zmieniła ona przebiegu spotkania.

REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem jak by wyglądał ten mecz bez czerwonej kartki dla Grzelczaka
--- Koniec cytatu ---
Prawda jest taka, że bez tej czerwieni spotkanie mogło się potoczyć inaczej bo ŁKS wtedy zaczął cisnąć, nabrał pewności siebie i świadomość, że jest ich jednego więcej, że to Widzew będzie musiał bardziej się męczyć. Zresztą co tu mówić, zawsze w 10 gra się dużo, dużo trudniej.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle czy ktoś w tym dziale wspomniał o tym że w 59 derbach łodzi bramka nie była prawidłowo zdobyta? Nie chodzi o to, żeby jakoś zatuszować tą porażkę ale o postawę sędziów.
--- Koniec cytatu ---
Nie, ale chciałem uprzedzić :D Gdyby nie ta sytuacja, to wtedy o porażkę myślę, że nikt by się nie kłócił. Byliśmy w rozsypce, po tej całej akcji z degradacją ŁKS. A co do sędziów to akurat ich mamy żałosnych, ale żeby to zmienić trzeba by było w ogóle zacząć to wszystko od nowa. Jak dla mnie na takie spotkania powinni sprowadzać sędziów z jakichś Japonii (co było już praktykowane) bo oni jakby przyjechali to na dobrą sprawę nie wiedzieliby nawet kto z kim gra i nie byliby stronniczy bo niestety polscy sędziowie w takich spotkaniach jak derby ulegają presji.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEszkoda porażki Widzewa, ale jest jeszcze rewanż na wyjeździe, a ostatni mecz derbowy na ŁKS-ie był wygrany przez Widzew 1:4 :)
--- Koniec cytatu ---
No wtedy to jak to na nas przystało milion piłkarzy z łapanki, z których nikt się nie sprawdził. Zresztą jak widziałem co Robak robił z Łakomym to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać, bo nie dość, że Łakomy miał nad nim 15 metrów przewagi to Robak szybciej do piłki dobiegł i jeszcze go na drugie 15 odstawił. Wtedy Widzew zasłużył na zwycięstwo bo nie istnieliśmy prawie w ogóle, gola też strzeliliśmy szczęśliwie.

Starałem się być obiektywny w swoich wypowiedziach, nie wiem na ile mi to wyszło ale jeśli ktoś wyczuł jakąś złośliwość z mojej strony czy coś to zupełnie niecelowo. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej